elektronisch toegangsbeheer

Direct naar: 

  Elektronisch toegangsbeheer is een onderwerp waar we tot op de dag van vandaag niet meer omheen kunnen. Burghouwt heeft als specialist op het gebied van hang- en sluitwerk uiteraard ook alle expertise en ervaring met het toepassen van elektronische sluit- en beheertechnieken.

Bij Burghouwt vindt u een ruim assortiment aan artikelen op het gebied van elektronisch toegangsbeheer. Enkele van onze toonaangevende merken betreft sluitsystemen zijn EVVASalto en Dormakaba. Op het gebied van sloten maken we gebruik van merken als Assa Abloy, KFV, HMB en diverse andere merken. Het combineren van merken behoort ook tot de mogelijkheden, zo streven we naar een betrouwbaar en comfortabel eindresultaat.

EVVA Airkey
Een voorbeeld van een mooie innovatie is het EVVA Airkey systeem. AirKey maakt uw leven eenvoudiger en u onafhankelijker. Met AirKey opent u deuren met uw smartphone, kent u sleutels toe via SMS en organiseert u online op heel eenvoudige wijze uw hele sluitsysteem. Daarmee biedt AirKey u voor commerciële en particuliere situaties een elektronisch sluitsysteem voor maximale vrijheid bij maximale veiligheid.Een verstandig sluitplan!

De meeste kosten en tijd worden bespaard als er tijdig nagedacht wordt over het sluitplan. Dit geldt niet alleen voor nieuwbouw, maar ook voor verbouw en vervanging. Wij zitten dan ook graag zo vroeg mogelijk aan tafel bij het project. Een goed advies is essentieel voor een goed werkend sluitplan, dat vaak een grote mate aan complexiteit met zich meebrengt.

Voor complexere projecten en ons gehele assortiment aan elektronische toegangscontrole acht Burghouwt het raadzaam om u eerst te laten informeren en adviseren door onze specialisten. Zij hebben de expertise en de ervaring om van uw project een succes te maken. Bovendien ontzorgt Burghouwt u van begin tot eind. Schakel ons daarom bij het voortraject in, om zo efficiënt en effectief mogelijk te werken.

Interesse in een (elektronisch) sluitplan of wilt u meer weten over elektronische toegangscontrole bij Burghouwt? Download dan onze brochure of neem contact op via onderstaand contactformulier :

Neem contact op met onze experts!


Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5