Centor vouwwanden - Huis & tuin lopen in elkaar over

header_werkkleding

Een revolutie voor elke leefruimte

Stel je voor hoe het is om een tuindeur te openen zonder storende elementen die het uitzicht blokkeren. Dat is het Centor gevoel. Door de vouwwijze van de superieure deuren, duw je de volledige pui gewoon opzij om te genieten van een panoramisch uitzicht, thuis of op de zaak. The next generation uitzicht; zonder de beperkingen van traditionele oplossingen.

De ervaringen van anderen spreken boekdelen

Heb je ideeën over het verbeteren van een leefruimte? Interieur en exterieur staan met elkaar in verbinding door Centor vouwdeuren, omdat de volledige gevel naadloos geopend wordt. De ervaringen zijn steevast overweldigend; een gevoel van complete vrijheid en ruimte.

Impressie

Deugdelijk, veilig & kwalitatief

De hoogwaardige vouwdeuren zijn toepasbaar in buitengevels of als scheidingswand binnen en kunnen zowel naar binnen als naar buiten vouwen. Je hoeft dus geen consessies aan het interieur te doen. En of je er nou een snelle blik op werpt of met samengeknepen ogen de afwerking beziet, Centor vouwdeuren zijn van superieure kwaliteit, van materiaalsoorten als rvs en hout. De hoge kwaliteit zit bovendien in de wijze waarop zorggedragen is voor de onderhoudsarme en stijlvolle geleiding. De vouwdeuren zijn veilig, waterdicht en inbraakwerend door de combinatie van innovatief design en robuuste materialen. Bovendien zijn ze ontworpen met een hoge mate van nastelbaarheid. Een prachtig én functioneel design.

Centor vouwdeuren kunnen in vrijwel alle omstandigheden worden toegepast. Afhankelijk van jouw situatie kies je voor een bovenhangend of onderrollend systeem.

Door toepassing van een aluminium onderdorpel heb je langdurig optimaal plezier van jouw vouwwand.

Interesse? Neem contact met ons op

Centor geeft ruimte aan Woning, utiliteitsbouw, winkeltoegangen, horeca en kantoorruimtes. De experts van Burghouwt geven je natuurlijk graag raad bij alle vragen die je mocht hebben. Welke oplossing je ook zoekt, Burghouwt staat voor je klaar. Bezoek of neem contact op met een van onze vestigingen voor meer informatie, of vul onderstaand contactformulier in. We helpen je snel en vooral doeltreffend.

Contactformulier Centor