Hulsankers

Ben je op zoek naar goede hulsankers? Wanneer je iets zwaars aan een betonnen of stenen muur wilt bevestigen, heb je baat bij een zeer goede bevestiging. Op deze manier ben je er zeker van dat je profiteert van een goed uitgevoerde klus. Bij Burghouwt ben je altijd op de juiste plek voor het vinden van het beste bevestigingsmateriaal. Op deze pagina vind je het complete aanbod van hulsankers bij Burghouwt. Zo wordt het nog makkelijker om een goede keuze te maken en kun je daarnaast ook lezen wat Burghouwt’s keuze is voor het beste hulsanker van dit moment. Bekijk hier al je mogelijkheden.

Lees meer

Wat zijn hulsankers?

Hulsankers zijn speciale ankers die je gebruikt voor het vastzetten van een materiaal. Een hulsanker lijkt veel op een keilbout of ankerbout: het verschil is echter dat een hulsanker een pin met schroefdraad en moer is waar een huls omheen zit. De pin met het schroefdraad kun je uit de huls draaien om zo voorwerpen te bevestigen. Een hulsanker kan met een hamer in een betonnen of stenen muur worden geslagen. Wil je iets monteren? Dan draai je het schroefdraad uit de huls. Draai je de pin er weer in, dan zullen de plaatjes in de huls uitzetten en zich op deze manier vastzetten in het beton.

Een hulsanker wordt gebruikt voor het monteren van zware toepassingen aan muren. Je kunt hierbij denken aan keukenkastjes, maar ook aan een trap. Een hulsanker heeft een pin met schroefdraad en een huls, waardoor je dubbel zoveel kracht hebt en dus verzekerd bent van een sterke verankering.

Burghouwt’s keuze in de beste hulsankers

Burghouwt kiest voor Fischer als beste merk voor hulsankers. Het merk staat al jaren aan de top als het gaat om bevestigingssystemen en dit betekent dat je met Fischer hulsankers zeker kunt zijn van het beste resultaat. De kwaliteit van het merk is zeer goed en daarnaast doet Fischer er alles aan om het gebruik van de hulsankers zo makkelijk mogelijk te maken. En dankzij het ruime aanbod is het altijd mogelijk om een geschikte hulsanker van dit merk aan te schaffen. Dit zijn dan ook de belangrijkste redenen waarom Fischer Burghouwt’s keuze is voor de beste hulsanker. Bij Burghouwt ontdek je alle Fischer hulsankers op één plek en kun je zelf de kwaliteit gaan ervaren.

Zo maak je de beste keuze in jouw klus

De beste keuze maken voor jouw klus? Wanneer je op zoek bent naar goede hulsankers is het altijd slim om eerst te kijken naar de uitvoering. Bekijk de maat die jij nodig hebt, maar ook hoeveel hulsankers jij moet gebruiken. De beste kwaliteit hulsankers vind je online bij Burghouwt: je hoeft ze alleen nog meer online te bestellen.