Langer veilig thuis wonen!

Functionele én aantrekkelijke zorghulpmiddelen van deze tijd. Zodat u / uw klanten langer veilig en comfortabel thuis kunt wonen.

SecuCare is een merk van SecuProducts BV (Secu). Secu is een oer-hollands familiebedrijf, bestaat al sinds 1987 en is marktleider op het gebied van beveiligings- en veiligheidsproducten aan de DHZ, bouw en de Zorg in Nederland en daarbuiten.

Wat SecuCare uniek maakt is de frisse kijk op zorgproducten. Dat uit zich in een compleet en kwalitatief assortiment die uw huis veilig maakt. Producten van SecuCare zijn er voor moderne ouderen, maar zijn ook zeer geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking en mensen die revalideren. Ontworpen voor iedereen, die hoge eisen stelt aan comfort, gemak, kwaliteit en design.

Burghouwt levert het programma zorghulpmiddelen van Secucare. Het speelt in op de veranderingen in de zorg, met een assortiment producten dat én functioneel is én een aantrekkelijk design heeft. Ontworpen voor de senior van deze tijd, die eisen stelt aan comfort, gemak, kwaliteit en design. De producten zijn breed toepasbaar: van woonhuizen, tot zorginstellingen en utiliteitsbouw.

Neem een kijkje in ons Secucare assortiment: 


  • Grootste voorraad
    Wij hebben altijd duizenden producten op voorraad.
  • Altijd snel geleverd
    Dezelfde dag ophalen of in de meeste gevallen de volgende dag door ons geleverd.
  • Advies en service
    Verstandig bouwen. Samen met Burghouwt.