Schuifdeurkommen en -grepen

De beste kwaliteit schuifdeurkommen en -grepen vind je bij Burghouwt. Al jaren staan we voor je klaar met een ruim aanbod voor tal van uiteenlopende klussen. Ook wanneer je binnenshuis aan de slag gaat is het belangrijk om je klus verstandig uit te voeren: dit doe je met het gebruik van de beste producten. We bieden daarom alleen topkwaliteit zodat jij in staat bent het beste resultaat te behalen. Bekijk hier ons aanbod van schuifdeurkommen - en grepen en ontdek hoe gemakkelijk en snel je kunt bestellen wat je nodig hebt. Verstandig bouwen doe je samen met Burghouwt.

Lees meer

Alles over schuifdeurkommen en -grepen

Wat zijn schuifdeurkommen en -grepen precies? Dit zijn belangrijke onderdelen die onder schuifdeurbeslag vallen. Je kunt deze onderdelen aanschaffen om zo te bepalen hoe je een deur opent en sluit. Er zijn verschillende soorten schuifdeurkommen en -grepen verkrijgbaar, waardoor het altijd mogelijk is om te vinden wat aan jouw wensen voldoet. Meer uitleg over schuifdeurkommen en -grepen vind je hier:

  • Schuifdeurkom: een schuifdeurkom is een type deurhendel die verzonken is in de deur. Door de vingers achter de uitsparing te haken is het mogelijk om een schuifdeur te openen en te sluiten.
  • Schuifdeurgreep: een schuifdeurgreep is een deurhendel met een gedeelte dat uitsteekt zodat het mogelijk is om hier je hand omheen te leggen, zodat je een deur kunt openen en sluiten.

De voordelen van kwalitatief schuifdeurbeslag

Er zitten een aantal voordelen aan het toepassen van kwalitatief schuifdeurbeslag, waar ook schuifdeurkommen en - grepen onder vallen. In de eerste plaats ben je er zeker van dat je kiest voor een goede schuifdeur die lange tijd meegaat. Met onderdelen die van zeer goede kwaliteit zijn doe je veel langer. Daarnaast ben je ook verzekerd van een mooie en stijlvolle uitstraling. Een schuifdeur brengt veel voordelen met zich mee en door te kiezen voor goed schuifdeurbeslag profiteer je hier nog meer van. Alle schuifdeurkommen en -grepen vind je in het Burghouwt assortiment.

Hoe kies je goede schuifdeurkommen en -grepen?

Goede schuifdeurkommen en -grepen kiezen doe je heel makkelijk en snel bij Burghouwt, omdat je hier standaard verzekerd bent van de beste kwaliteit. Het is vooral belangrijk om te kijken wat je mooi vindt en wat in jouw geval praktisch is. Er zijn zowel schuifdeurkommen in ovale vorm als in rechte vorm, maar er zijn ook ronde en vierkante varianten verkrijgbaar. Kijk goed naar wat er bij jouw stijl past, maar kijk ook naar de afmetingen om te zien of dit aansluit op het type deur. Bekijk het complete Burghouwt assortiment en schaf heel gemakkelijk en snel de schuifdeurkommen en -grepen aan die jij mooi vindt.