Schuifdeurbeslag

Ben je op zoek naar een mooie afwerking van een schuifdeur? Een van de belangrijkste zaken is het uitkiezen van goed deurbeslag. Op deze pagina vind je dan ook alle schuifdeurbeslag in het assortiment van Burghouwt. Je bent op deze manier goed in staat te vinden waar je naar op zoek bent en daarnaast vind je ook andere belangrijke informatie over het maken van de juiste. Bij Burghouwt helpen we professionals met het aanschaffen van de juiste topproducten. Zo bouw je verstandig en profiteer je van de beste resultaten. Ontdek zelf het aanbod schuifdeurbeslag op deze pagina.

Lees meer

Wat is schuifdeurbeslag?

Schuifdeurbeslag is een verzamelnaam voor alle onderdelen die je kunt toepassen op schuifdeuren. Op deze pagina vind je dan ook een overzicht van alle producten die hieronder vallen. Zo kun je hier onder andere terecht voor de volgende onderdelen:

  • Schuifdeurkom: een schuifdeurkom is een type deurhendel die verzonken is in de deur. Door de vingers achter de uitsparing te haken is het mogelijk om een schuifdeur te openen en te sluiten.
  • Schuifdeurgreep: een greep is een andere vorm van afwerking voor schuifdeuren. Hier plaats je de vingers omheen en zet je druk op de greep om zo de deur open of juist dicht te trekken.

Schuifdeurbeslag: alle voordelen

Wat zijn de belangrijkste voordelen van schuifdeurbeslag? In de eerste plaats heb je veel verschillende mogelijkheden waardoor het gemakkelijk is om een schuifdeur naar jouw wensen af te werken. Wil je liever een grote schuifdeurkom voor een strak en modern effect of ga je voor de wat meer traditionele schuifdeurgreep? Daarnaast zijn er meerdere soorten schuifdeurkommen en -grepen verkrijgbaar. Een deur afwerken is op deze manier voor iedereen mogelijk.

Bekijk hier het online aanbod bij Burghouwt

Waar je ook naar op zoek bent en hoe je jouw klus ook wilt uitvoeren: bij Burghouwt staan we altijd voor je klaar, onder andere met een ruim online aanbod. Op deze manier vind je altijd de juiste producten en kies je gegarandeerd voor een goede uitvoering en het best mogelijke resultaat. Bekijk de opties voor schuifdeurbeslag bij Burghouwt.