Raamgrepen

Wat heb je nodig en welke klus ga je uitvoeren? Bij Burghouwt staan we voor je klaar met een ruim aanbod en topkwaliteit producten. Wij maken verstandig bouwen mogelijk en dit doen we door het aanbieden van alleen de beste producten. Zo ben jij in staat om je klus te klaren op een verstandige en veilige manier, maar profiteer je ook van een duurzaam resultaat. Ook als het gaat om raamgrepen ben je bij ons op de juiste plek en vind je hier een ruim aanbod van al jouw mogelijkheden. Bekijk je opties, vergelijk de mogelijkheden en bestel de benodigde producten gemakkelijk en snel in de webshop. Verstandig bouwen, samen met Burghouwt.

Lees meer
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

De toegevoegde waarde van raamgrepen

Raamgrepen zijn onmisbaar voor jouw ramen en vormen dan ook een belangrijk onderdeel van raambeslag. Met raamgrepen is het mogelijk om een raam te openen en te sluiten. Raamgrepen zijn er in verschillende uitvoeringen, waardoor het altijd mogelijk is om een aankoop te doen die aan jouw wensen voldoet. Bij Burghouwt staan we voor je klaar met een ruim aanbod en ben je in staat om snel te vinden waar je naar op zoek bent. Alle raamgrepen op deze pagina zijn van topkwaliteit.

Welke mogelijkheden zijn er?

Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van raamgrepen. In het Burghouwt assortiment vind je onder andere de volgende uitvoeringen:

  • Met slot: een raamgreep met slot biedt extra beveiliging omdat je deze heel makkelijk en snel op slot kunt draaien.
  • Zonder slot: dit type raamgreep wordt gebruikt voor het openen en sluiten van een raam, maar is niet voorzien van een extra slot voor optimale beveiliging.
  • Diverse vormen: in het aanbod ontdek je raamgrepen voor valdraairamen, maar ook voor andere type ramen. Daarnaast zijn de raamgrepen verkrijgbaar met diverse handgrepen. Het is daardoor aan te raden om te kijken wat voor jou het meest prettig is.

Ook voor toebehoren kun je hier terecht

Het maakt niet uit wat je nodig hebt als het gaat om raambeslag: je vindt het hier allemaal bij Burghouwt. Je kunt hier niet alleen terecht voor vulplaten, maar ook voor sleutels, draaivalgrepen, draaikiepraam sluitingen en meer. Al het raambeslag waaronder raamgrepen en ander toebehoren is in de webshop te vinden. Maak gebruik van de zoekbalk om snel te vinden waar jij naar op zoek bent. Bestellen bij Burghouwt: ervaar zelf het gemak en kies gegarandeerd voor de beste kwaliteit. Zo maken we verstandig bouwen mogelijk voor iedereen.