Parallelschuifgrepen

Bij Burghouwt kun je altijd terecht voor de beste kwaliteit materialen. We doen er dan ook alles aan om jou te helpen de nodige producten aan te schaffen voor jouw klus. Wat je ook nodig hebt en welk project je ook gaat uitvoeren: wij staan voor je klaar met een ruim assortiment en topkwaliteit producten. Zo weet je zeker dat je verstandig kunt bouwen en kunt gaan genieten van een goed resultaat. Bekijk hier het aanbod van parallelschuifgrepen en ontdek niet alleen wat voor jou de beste keuze is, maar ook hoe je eenvoudig en snel bij Burghouwt bestelt wat je nodig hebt. Wij maken verstandig bouwen mogelijk

Lees meer

Dit moet je weten over parallelschuifgrepen

Parallelschuifgrepen zijn handgrepen die je kunt toepassen op parallelschuifbeslag. Parallelschuifbeslag is een systeem voor schuiframen en -deuren. Dit systeem heeft verschillende voordelen ten opzichte van een draaikiepsysteem, waaronder de aanwezigheid van nog meer mogelijkheden. Je kunt onder andere een raam openzetten voor verse lucht, terwijl je nog steeds van de beste inbraakbeveiliging profiteert. Er zijn diverse onderdelen die vallen onder parallelschuifbeslag en waar je bij Burghouwt voor terecht kunt, waaronder parallelschuifgrepen. Bekijk al jouw opties in het Burghouwt assortiment.

De belangrijkste voordelen op een rij

Voordat je een keuze maakt op het gebied van parallelschuifgrepen is het slim om te kijken naar de voordelen waar je mee te maken krijgt. Er zijn meerdere redenen om te kiezen voor goede parallelschuifgrepen voor jouw parallelschuifbeslag:

  • Bediening: de bediening van schuifdeuren met parallelschuifgrepen is zeer gemakkelijk, waardoor je hier op een comfortabele manier gebruikt van maakt.
  • Inbraakwering: ook de parallelschuifgrepen zorgen er mede voor dat de inbraakwerendheid van de deuren en ramen groot is. Je kunt het raam openzetten en nog steeds profiteren van goede inbraakbeveiliging.
  • Energiebesparing: parallelschuifbeslag zorgt ervoor dat een ruimte minder snel zal afkoelen, waardoor je op de lange termijn energie kunt gaan besparen.

Hoe maak je de beste keuze in je klus?

De beste keuze maken voor je klus doe je op basis van het parallelschuifbeslag dat je al hebt. Op deze manier is het makkelijk om te zien wat je hiervoor nodig hebt en zorg je ervoor dat de parallelschuifgrepen perfect aansluiten op jouw schuifdeuren. Vergelijk je opties om er zeker van te zijn dat je de beste keuze maakt.

Ruim aanbod, kwaliteit en meer voordelen van Burghouwt

Bij Burghouwt hechten we veel waarde aan de beste kwaliteit, maar we willen ook alle producten aanbieden die jij nodig hebt. Daarom vind je bij ons aan ruim aanbod en is het heel goed mogelijk om de benodigde producten voor jouw klus te vinden. Kom je er niet uit of heb je vragen over de aankoop van een product? Dan kun je altijd bij onze technisch adviseurs terecht voor deskundig en persoonlijk advies. Verstandig bouwen doe je samen met Burghouwt.