Parallelschuifbeslag

Onze slogan is al jaren ‘Verstandig bouwen, samen met Burghouwt’: we streven er dan ook altijd naar om onze klanten te voorzien van de beste kwaliteit producten. Want met het gebruik van topkwaliteit materialen en gereedschap ben je beter in staat een klus verstandig uit te voeren. Ook zijn de resultaten beter wanneer je de juiste producten gebruikt. Het maak niet uit of je een professionele, ervaren of beginnende vakman bent: wij helpen je graag in het maken van duurzame keuzes voor iedere klus. Bekijk al je opties voor parallelschuifbeslag op deze pagina.

Lees meer

Wat valt er onder parallelschuifbeslag?

Je vindt hier alle onderdelen die onder parallelschuifbeslag vallen. Je kunt hierbij onder andere denken aan bedieningsgrepen voor het openen en sluiten van de ramen of deuren. Parallelschuifbeslag is een systeem dat je gebruikt voor schuiframen en -deuren. Dit is een relatief nieuw systeem dat verschillende voordelen heeft ten opzichte van het draaikiepsysteem. Een raam of deur met een parallel-afstelling heeft nog meer mogelijkheden. Zo is het mogelijk een raam open te zetten voor verse lucht in deze afstelling, terwijl je nog steeds profiteert van optimale inbraakbeveiliging.

Ruim aanbod en topkwaliteit: Burghouwt parallelschuifbeslag

Wat je ook nodig hebt voor parallelschuifbeslag: je kunt het allemaal vinden op deze pagina. En omdat je meteen ziet wat de opties zijn, ben je ook veel sneller in staat om een goede keuze te maken. Heb je vragen of kun je wel wat advies gebruiken? Bij Burghouwt willen we ons graag onderscheiden en daarom staan we altijd voor je klaar met deskundig en persoonlijk advies. Behalve advies en een ruim aanbod ben je hier ook verzekerd van topkwaliteit parallelschuifbeslag.