Hefschuifgrepen

Ben je op zoek naar goede hefschuifgrepen? In het uitgebreide aanbod van Burghouwt vind je altijd wat je nodig hebt om een hefschuifpui goed te kunnen gebruiken. Hier ontdek je niet alleen een ruim aanbod, maar is het ook heel makkelijk om meerdere soorten te vergelijken, zodat jij de beste keuze maakt. Bij Burghouwt staat verstandig bouwen op de eerste plaats, en daarom bieden we alleen topkwaliteit producten aan voor iedere klus. Het maakt niet uit wat je gaat doen en wat je nodig hebt: hier schaf je de beste producten aan. Bekijk al je opties voor hefschuifgrepen en bestel ze eenvoudig en snel in de webshop.

Lees meer
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Wat is het aanbod op deze pagina?

Op deze pagina vind je verschillende soorten hefschuifgrepen die je kunt toepassen op een hefschuifpui. Dit is een type schuifpui dat is voorzien van een speciale hefboomwerking, dat de deur als het ware opheft wanneer deze wordt opengeschoven. Dit is een voordeel ten opzichte van een kiepschuifpui, waarbij de hendel eerst naar voren gehaald moet worden voordat je de deur kunt openschuiven. Het gebruik van de juiste hefschuifgrepen zorgt dan ook voor een nog makkelijkere werking van de schuifpui.

Hefschuifgrepen zijn dan ook een waardevolle aankoop voor jouw hefschuifpui. Het gebruik van de deuren is op deze manier nog makkelijker waardoor je optimaal profiteert van je hefschuifpui. En omdat je bij Burghouwt de keuze hebt uit heel veel soorten, kies je gegarandeerd de juiste hefschuifgrepen.

Zo maak jij de beste keuze

Hoe zorg je ervoor dat je de beste keuze maakt voor hefschuifgrepen? Het is belangrijk om op een aantal zaken te letten. Hier vind je een overzicht van de aandachtspunten die je kunt meenemen in het maken van een keuze:

 • Toepassing: er zijn zowel hefschuifgrepen voor binnen als voor buiten. Bij Burghouwt staat altijd aangegeven of een greep voor de binnen- of de buitenzijde is.
 • Uitvoering: kijk naar de uitvoering van de hefschuifgrepen, zoals de kleur, het materiaal en de handgreep. Op basis van jouw wensen en voorkeuren kun je hierin de beste keuze maken.
 • Accessoires: bekijk of je ook nog accessoires nodig hebt, zoals een hefschuifschild die voor een mooie afwerking zorgt.

Het complete Burghouwt aanbod bekijk je hier

Bij Burghouwt ben je altijd in staat om te vinden waar je naar op zoek bent, ook als het gaat om hefschuifgrepen. Bekijk de verschillende mogelijkheden en uitvoeringen, zodat jij de beste keuze maakt voor je klus. Daarnaast vind je hier ook alle andere onderdelen van hefschuifbeslag en ben je in staat alle benodigdheden in een keer aan te schaffen. Bekijk jouw opties en kies voor topkwaliteit van Burghouwt.