Veiligheidsschilden

‘Verstandig bouwen, samen met Burghouwt’ is niet voor niets onze zienswijze. We doen er alles aan om jou als vakman te helpen met het goed en vooral verstandig uitvoeren van al je werkzaamheden. We bieden alleen de beste producten aan van topmerken: wij selecteren deze heel zorgvuldig.. Want bij Burghouwt geloven we dat je met de juiste materialen een klus op de best mogelijke manier uitvoert. Ook als je op zoek bent naar goede veiligheidsschilden voor jouw deur is het belangrijk om te weten dat je hier verzekerd bent van topkwaliteit. Ontdek zelf je mogelijkheden en lees meer over het maken van de juiste keuze in veiligheidsschilden.

Lees meer
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Dit moet je weten over veiligheidsschilden

Deurschilden zijn er in allerlei soorten en maten: het is dan ook goed mogelijk om iets te kiezen dat niet alleen aan je smaak voldoet, maar dat jou ook een gevoel van veiligheid geeft. Een van de mogelijkheden is de aanschaf van veiligheidsschilden. Dit zijn speciale schilden voor deuren waarmee je kiest voor optimale bescherming en veiligheid. De kans op inbraak wordt verkleind en daarnaast pas je de veiligheidsschilden zowel binnen als buiten toe.

Veiligheidsschilden aanschaffen: waar moet je op letten?

Veiligheidsschilden zien er op het eerste gezicht vrijwel hetzelfde uit als normale deurschilden. Het verschil is echter dat een veiligheidsschild dikker is en daarnaast beschikt over een kerntrekbeveiliging. Op deze manier kan worden voorkomen dat een cilinder uit de deur kan worden getrokken bij een poging tot inbraak. Het aanschaffen van veiligheidsbeslag is dan ook altijd aan te raden voor bijvoorbeeld de buitendeur. Waar moet je op letten als je veiligheidsschilden wilt aanschaffen?

 • SKG Keurmerk: veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging heeft altijd een SKG Keurmerk. Let op het aantal sterren waarmee de mate van inbraakwerendheid wordt aangegeven.
 • Stijl: veiligheidsschilden zijn verkrijgbaar in diverse soorten, maten en stijlen. Het is daarom niet alleen een kwestie van veiligheid, maar ook van persoonlijke smaak om te bepalen wat jij kiest.

Burghouwt’s keuze in de beste veiligheidsschilden

Burghouwt kiest voor Hoppe als beste merk voor veiligheidsschilden. De keuze is gebaseerd op de kwaliteit en duurzaamheid die de Hoppe veiligheidsschilden met zich mee brengen. Het merk bestaat al sinds 1952 en is altijd bezig met het verbeteren en optimaliseren van deurbeslag. Wanneer je op zoek bent naar Hoppe veiligheidsschilden is het zeker mogelijk om je aankoop te doen in deze webshop. We bieden niet alleen verschillende opties aan, maar ook hebben vrijwel alle veiligheidsschilden het SKG Keurmerk. Veiligheid is dan ook gegarandeerd en daarom is Hoppe Burghouwt’s keuze in de beste veiligheidsschilden.