Veiligheidsrozetten

Bij Burghouwt ben je altijd aan het adres voor topkwaliteit, ook als het gaat om veiligheidsbeslag. Daarom kun je bij ons terecht voor veiligheidsrozetten. Op deze pagina vind je het complete aanbod van veiligheidsrozetten en maak je gegarandeerd de juiste keuze. Behalve een ruim aanbod vind je hier ook meer informatie over het aanschaffen van veiligheidsbeslag en staan we altijd voor je klaar. Zo kun je verstandig bouwen en profiteer je van optimale resultaten. Ontdek ook Burghouwt’s keuze in de beste veiligheidsrozetten.

Lees meer
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Dit moet je weten over veiligheidsrozetten

Veiligheidsrozetten zijn speciale rozetten die vallen onder veiligheidsbeslag. Ze bieden extra bescherming en veiligheid. Het verschil tussen rozetten en deurschilden zit hem vooral in het design. Rozetten zijn kleine vierkante, ronde of ovale plaatjes die tussen de deur en de kruk zitten. Deurschilden zijn langere platen die op dezelfde manier vastzitten. Veel mensen kiezen voor rozetten vanwege de onopvallende uitstraling. Veiligheidsrozetten zijn speciale rozetten die dienen als een veiligheidsschild om zo het risico op inbraak te verkleinen. Het verschil tussen normale rozetten en veiligheidsrozetten zit hem in de dikte en de aanwezigheid van kerntrekbeveiliging. Op deze manier ben je verzekerd van bescherming tegen kerntrekken.

Het toepassen van veiligheidsrozetten wordt dan ook voornamelijk gedaan om een hogere mate van veiligheid te creëren. Hoe ben je er zeker van dat je kiest voor een kwalitatieve rozet? Kijk altijd naar de aanwezigheid van kerntrekbeveiliging en het SKG Keurmerk. Hoe hoger het aantal sterren, hoe beter de beveiliging is. Je kunt ook kiezen voor deurschilden met kerntrekbeveiliging. Dit is vooral aan te raden wanneer je oneffenheden in de deur wilt wegwerken waar een rozet niet groot genoeg voor is.

Burghouwt’s keuze in de beste veiligheidsrozetten

Burghouwt kiest voor Hoppe als beste merk voor veiligheidsrozetten. Veel professionals en particulieren kiezen telkens weer voor de veiligheidsrozetten van Hoppe en dat is niet voor niets. Het merk staat al jarenlang aan de top en verkoopt dan ook alleen kwalitatieve en zeer veilige rozetten voor je deuren. Verder is het goed mogelijk om te kiezen uit veel verschillende soorten: van rond en ovaal tot vierkant en rechthoekig. De sterke materialen en stijlvolle uitstraling van de Hoppe veiligheidsrozetten maken dit merk Burghouwt’s keuze in de beste veiligheidsrozetten.

Het overige aanbod van veiligheidsbeslag

Behalve veiligheidsrozetten vind je in de Burghouwt webshop nog meer veiligheidsbeslag. Denk hierbij niet alleen aan veiligheidsschilden, maar ook aan veiligheidsgarnituren. Wat je ook nodig hebt in je zoektocht naar extra veilig deurbeslag: dit vind je altijd in deze webshop. We staan daarnaast altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden over het vinden van topkwaliteit veiligheidsbeslag.