Veiligheidsgarnituren

Bij Burghouwt kun je altijd rekenen op de beste producten. Het maakt niet uit wat je gaat doen en wat je hiervoor nodig hebt. We bieden altijd topkwaliteit, want verstandig bouwen staat bij ons hoog in het vaandel. Wij geloven dat je met de beste producten het optimale resultaat behaalt. Ook als het gaat om veiligheid bieden we alleen de producten van de beste merken. Bekijk hier het aanbod van veiligheidsgarnituren en kies gegarandeerd voor topkwaliteit. Bestel je veiligheidsgarnituren heel eenvoudig en snel via de webshop.

Lees meer
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Dit moet je weten over veiligheidsgarnituren

Wat zijn veiligheidsgarnituren? Dit zijn speciale garnituren waarbij het gehalte van veiligheid nog hoger is dan bij normale garnituren. Garnituren zijn de producten die vallen onder de afwerking van een raam of deur, ook wel het raam- en deurbeslag genoemd. Wanneer je veiligheid belangrijk vindt, kun je ervoor kiezen om speciale veiligheidsgarnituren aan te schaffen. Op deze manier kies je gegarandeerd voor topkwaliteit en ben je verzekerd van nog meer veiligheid. Op deze pagina bekijk je heel makkelijk en snel het complete aanbod.

Veiligheidsgarnituren: de belangrijkste voordelen

 • Speciale beveiliging: de veiligheidsgarnituren zijn voorzien van een kerntrekbeveiliging en bieden daardoor optimale beveiliging van buitendeuren.
 • Makkelijke montage: het monteren van deze veiligheidsgarnituren is minstens zo gemakkelijk als het monteren van normaal deurbeslag.
 • Diverse mogelijkheden: er zijn verschillende opties voor ieder type deur, waardoor het altijd mogelijk is om voor optimale veiligheid te kiezen.

Burghouwt’s keuze in de beste veiligheidsgarnituren

Burghouwt kiest voor Hoppe als beste merk voor veiligheidsgarnituren. De keuze is gebaseerd op het feit dat Hoppe een van de meest bekende merken is op het gebied van garnituren. Of je nu op zoek bent daar deurklinken, smalbeslag, knoppen of rozetten: je vindt dit allemaal in het assortiment van Hoppe. Ook als het gaat om veiligheidsgarnituren ben je bij dit merk verzekerd van een ruim aanbod. Het is dan ook goed mogelijk om snel te vinden waar je naar op zoek bent. De prijs-kwaliteitverhouding van het merk is zeer goed, waardoor je nooit onnodig teveel betaalt voor topkwaliteit.

Zo bestel je gemakkelijk en snel garnituren online

Het is erg eenvoudig om jouw bestelling online te plaatsen. Zodra je de veiligheidsgarnituren naar wens hebt gevonden, plaats je meteen je bestelling en zorgen wij voor een snelle levering. Dankzij een ruim aanbod van betaalbare garnituren ben je altijd in staat om te vinden waar je naar op zoek bent. Heb je vragen? Wij voorzien je graag van deskundig advies, zodat je er zeker van bent dat je de beste keuze maakt. Verstandig bouwen doe je samen met Burghouwt en hier kun je dat zelf ervaren.