Symboolplaatjes

Wat je ook nodig hebt en welke klus je ook gaat uitvoeren: bij Burghouwt vind je een overzicht van de beste producten voor aantrekkelijke prijzen. We hechten veel waarde aan goede kwaliteit, omdat we geloven dat je hiermee een optimaal en duurzaam resultaat behaalt. Ook als je symboolplaatjes nodig hebt kun je in dit assortiment verzekerd zijn van topkwaliteit. Op deze pagina vind je het complete aanbod van symboolplaatjes en ben je nog beter in staat om snel een goede keuze te maken. Gevonden wat je zocht? Plaats je bestelling eenvoudig en snel online en ervaar zelf de beste kwaliteit.

Lees meer
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

De mogelijkheden voor symboolplaatjes

Symboolplaatjes zijn handige plaatjes die je bijvoorbeeld op een deur kunt plakken om er op deze manier iets mee aan te duiden. Er zijn verschillende mogelijkheden waarmee je een verduidelijking kunt aanbrengen op een deur. Denk hierbij aan het aanduiden van toiletten in een kantoor of werkplaats. De plaatjes zijn onder te verdelen in twee soorten:

  • Symbolen: plaatjes met een duidelijk symbool zoals een man, vrouw en minder validen.
  • Teksten: plaatjes met duidelijke teksten, zoals ‘toiletten’, ‘dames’ en ‘heren’.

Dit is de waarde van goede symboolplaatjes

Het gebruik van symboolplaatjes brengt verschillende voordelen met zich mee. Het zorgt ervoor dat je iets met een simpel plaatje of makkelijke tekst duidelijk kunt maken. Plaats je een plaatje met ‘toiletten’, dan is het voor iedereen duidelijk wat er achter een bepaalde deur zit. Daarnaast zijn de plaatjes met een symbool ook algemeen bekend, waardoor je heel makkelijk in staat bent om snel duidelijkheid te creëren. De tekstborden en symboolplaatjes zijn ideaal voor kantoren en werkplaatsen. Symboolplaatjes zijn zelfklevend en daardoor heel gemakkelijk aan te brengen op een ondergrond.

Hoe maak je de juiste keuze?

De juiste keuze maak je door eerst te bepalen wat je precies nodig hebt. Op basis hiervan kun je gemakkelijk en snel in het assortiment van Burghouwt zien wat je opties zijn en de gewenste plaatjes bestellen. Je kunt nog letten op de afmetingen, zodat je zeker weet dat een plaatje duidelijk genoeg zichtbaar is vanaf een grotere afstand. Zo ben jij in staat om de beste keuze te maken.

Bekijk jouw opties in de webshop

Op deze pagina zie je meteen staan wat het aanbod is bij Burghouwt, zodat het nog makkelijker is om snel te vinden waar je naar op zoek bent. Bestellen maken we graag zo eenvoudig mogelijk: zo profiteer je van lage prijzen, topkwaliteit en snelle levering. Bekijk zelf alle voordelen van bestellen bij Burghouwt en ontdek hier al onze symboolplaatjes.