Langschilden

Kwaliteit en duurzaamheid staan bij Burghouwt hoog in het vaandel. We streven er altijd naar om onze klanten het allerbeste aan te bieden. Daarom zoeken we ook alleen naar merken die absolute topkwaliteit leveren. Zo ben jij in de gelegenheid om iedere klus op de best mogelijke manier uit te voeren. Voor de afwerking van een slot of handvat in de deur, heb je een schild nodig. Je hebt hiervoor onder andere de keuze uit langschilden. Op deze pagina vind je het complete aanbod van langschilden bij Burghouwt. Ga je voor ovaal, recht of een van de andere variaties? Er zijn volop mogelijkheden te vinden in de webshop. Bestel je topkwaliteit langschilden online.

Lees meer
Pagina:
 1. 1
 2. 2
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Hoe kies je de beste langschilden?

Wanneer je op zoek bent naar langschilden zal je ontdekken dat er verschillende soorten beschikbaar zijn. Het is dan ook belangrijk om te weten waar je op moet letten: zo kies je de juiste langschilden voor de klus en ben je sneller in staat om een goede keuze te maken. Waar moet je op letten? Hier vind je de belangrijkste aandachtspunten om de beste langschilden te kiezen.

-
 • Type: langschilden zijn verkrijgbaar in heel veel soorten en maten. Het is goed om van tevoren te weten naar welk type je op zoek bent.
 • -
 • Slot: koop je langschilden voor deuren met of zonder slot? Dit zijn verschillende opties die je hebt in je zoektocht. Kijk goed naar de details om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt.
 • -
 • Afmeting: langschilden kunnen diverse afmetingen hebben. Zorg dat je vooraf weet welke afmeting je nodig hebt, zodat je zoektocht nog eenvoudiger wordt.
 • -
 • Vorm: je kunt niet alleen kiezen voor rechthoekige langschilden, ze zijn ook in ovale vorm verkrijgbaar. Wat past bij jouw afwerking of de smaak van je klant?

Ontdek het ruime online aanbod

Als het gaat om langschilden vind je bij Burghouwt een ruim aanbod van verschillende mogelijkheden. Op deze manier ben je in de gelegenheid om een goede keuze te maken. Je kunt handig gebruik maken van de filters in het menu om zo het juiste deurbeslag aan te schaffen. Selecteer je een specifiek merk of ben je op zoek naar diverse soorten deurbeslag? Er zijn ook kortschilden verkrijgbaar in het Burghouwt assortiment. Deurbeslag is de ideale manier om een deur mooi en strak af te werken. Bij Burghouwt bestel je eenvoudig en snel de producten die je nodig hebt. Je kunt hier losse langschilden vinden, maar het behoort ook tot je mogelijkheden om grotere hoeveelheden aan te schaffen van diverse soorten langschilden. Je bent verzekerd van de beste kwaliteit en daarnaast kies je ook voor duurzaamheid: twee belangrijke waarden bij Burghouwt. Zodra je de gewenste producten hebt gevonden, plaats je de bestelling gemakkelijk online. Wij gaan voor je aan de slag en zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk jouw kant op komt.