Kortschilden

Op zoek naar mooie kortschilden voor de afwerking van deuren? Dan ben je bij Burghouwt aan het juiste adres. Hier bieden we alleen topkwaliteit kortschilden voor jouw klus. Zo weet je niet alleen zeker dat je jouw klus goed kunt uitvoeren, maar je bent ook verzekerd van een mooi en duurzaam resultaat. Duurzaamheid en topkwaliteit krijgen bij ons de hoogste prioriteit. Wij verzekeren jou ervan dat je jouw klus op de best mogelijke manier kunt voltooien. Bekijk hier alle kortschilden in het aanbod en bestel gemakkelijk en snel online. Bij vragen helpen we je graag: je maakt hiermee gegarandeerd de beste keuze voor iedere klus.

Lees meer
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

In 3 stappen naar de juiste kortschilden

Je wilt kortschilden aanschaffen, maar het aanbod is ruim. Dat betekent dat het belangrijk is om te weten waar je naar op zoek bent, zodat het makkelijk wordt om snel je keuze te maken. Daar helpt Burghouwt je graag bij. Hier lees je hoe je in 3 stappen de juiste kortschilden aanschaft voor je klus:

-
 • Stap 1: Bepaal de vorm. Net als bij langschilden is het ook bij kortschilden mogelijk om diverse vormen te kiezen. Zowel rechthoekig als ovaal behoren tot de opties.
 • -
 • Stap 2: Kies het type. Sommige kortschilden hebben een sleutelgat, andere niet. Weer andere uitvoeringen hebben zowel een sleutelgat als ruimte voor een handvat. Bekijk goed wat je nodig hebt voor je klus.
 • -
 • Stap 3: Vergelijk op details. Kijk goed naar de details van de kortschilden, zoals merk en prijs, maar ook afmetingen. Zo ben je goed in staat de beste keuze te maken.

Bekijk alle mogelijkheden bij Burghouwt

Met mooie kortschilden ben je in staat om een deur mooi en strak af te werken. Ze zijn, net als langschilden, verkrijgbaar in uiteenlopende soorten, maten en kleuren. Een belangrijk voordeel is dan ook dat het altijd mogelijk is om iets te vinden dat bij de wensen van je klant of die van jezelf aansluit. Je hebt de optie om extra veiligheid te kiezen: er zijn ook kortschilden met kerntrekbeveiliging verkrijgbaar voor buitendeuren.

Hoe bestel je jouw kortschilden online?

Het bestellen van kortschilden was nog nooit zo gemakkelijk. Bij Burghouwt maken we het onze klanten graag extra eenvoudig. Zo kun je heel makkelijk en snel navigeren tussen de verschillende soorten kortschilden en maak je handig gebruik van de filters, zodat je op merk of maat kunt selecteren. Ook is het mogelijk om advies aan te vragen voor het maken van de beste keuze. Tot slot plaats je zeer eenvoudig je bestelling in de webshop en zorgen we ervoor dat dit zo snel mogelijk jouw kant op komt. Zo ben jij helemaal klaar voor je klus.