Knopschilden

Er zijn heel veel verschillende soorten klussen die je kunt uitvoeren en het is belangrijk om hiervoor altijd de beste producten te gebruiken. Zo ben jij in staat om verstandiger te klussen en zorg je daarnaast ook voor het best mogelijke resultaat. ‘Verstandig bouwen, samen met Burghouwt’ is niet voor niets onze slogan. We zetten verstandig bouwen op nummer één en daarom kun je hier terecht voor topkwaliteit producten. Ben je op zoek naar goede knopschilden? Ontdek hier het complete aanbod en maak gegarandeerd de juiste keuze in jouw klus: wij helpen je graag.

Lees meer
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

De mogelijkheden in de webshop

Als het gaat om knopschilden heb je bij Burghouwt genoeg mogelijkheden. Knopschilden zijn speciale platen die je gebruikt om een deurknop op een deur te plaatsen. Je kunt kiezen voor meerdere soorten knopschilden, waardoor het goed mogelijk is om iets te vinden dat aan je wensen voldoet. Daarnaast zijn knopschilden ook verkrijgbaar met en zonder cilinder of sleutelgat. De meeste knopschilden zijn gemaakt van aluminium, dit is een duurzaam materiaal dat goed tegen een stootje kan. Hier kun je ook terecht voor ander kwalitatief deurbeslag, waaronder langschilden en kortschilden, garnituren, rozetten, beldrukkers, knopkrukken, deurknoppen en meer. Burghouwt staat voor je klaar en helpt je de juiste producten te vinden voor jouw klus.

Ontdek de voordelen van knopschilden

Knopschilden zijn zeer aan te raden om toe te passen op een deur. Waarom is dit belangrijk? Hier zijn meerdere redenen voor:

  • Veiligheid: je kiest voor optimale bescherming, omdat jouw deur hiermee extra goed beveiligd is.
  • Stijlvol: met een knopschild heb je het krukgat en het sleutelgat afgedekt, waardoor je kiest voor extra gemak. Daarnaast oogt dit ook nog eens een stuk stijlvoller.
  • Betaalbaar: een knopschild is een schild en knop ineen en is daardoor goedkoper dan het kopen van een los schild en een losse deurknop.

Burghouwt’s keuze in de beste knopschilden

Burghouwt kiest voor Hoppe als beste merk voor knopschilden. Al sinds het ontstaan in 1952 is Hoppe een van de grote namen op het gebied van raam- en deurbeslag. Het merk staat garant voor veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid en dat is precies waar je naar op zoek bent wanneer je knopschilden wilt aanschaffen. Dit is dan ook de reden dat Hoppe Burghouwt’s keuze is voor de beste knopschilden die momenteel verkrijgbaar zijn. Het ruime aanbod van Hoppe is ook mooi meegenomen: het is op deze manier goed mogelijk iets te vinden dat helemaal naar wens is.