Knopkrukken

In je zoektocht naar kwalitatief deurbeslag kun je altijd bij Burghouwt terecht. Hier vind je een ruim aanbod, hoogwaardige kwaliteit en daarnaast profiteer je ook altijd van snelle verzending. Je profiteert hier ook van wanneer je zoekt naar een goede knopkruk. Op deze pagina vind je een overzicht van alle knopkrukken in het aanbod van Burghouwt: het is aan jou om te bepalen wat de beste keuze is voor jouw klus. Lees hier alles wat je moet weten over knopkrukken en wat Burghouwt’s keuze is voor de beste knopkrukken. ‘Verstandig bouwen, samen met Burghouwt’.

Lees meer

Ontdek alles wat je moet weten over knopkrukken

Knopkrukken zijn een vorm van deurbeslag die je kunt aanschaffen voor het afwerken van je deuren. Deuren moeten op een makkelijker manier geopend en gesloten kunnen worden, en daarom maak je gebruik van deurkrukken. Een van de mogelijkheden die je hiervoor hebt is de aanschaf van knopkrukken. Dit zijn deurkrukken in de vorm van een knop. Ze hebben geen hendel en een deur opent door aan de knopkruk te draaien. Je kunt ook kiezen voor een knopkruk die niet draait, maar waar je alleen aan hoeft te trekken. Knopkrukken worden vaak gekozen door mensen die huisdieren hebben en niet wensen dat de huisdieren de deur kunnen openen

De voordelen van een knopkruk

Waarom zou je kiezen voor een knopkruk in plaats van een normale deurkruk? Een knopkruk heeft in de eerste plaats dezelfde functie maar biedt daarnaast genoeg mogelijkheden. Zo kun je voor een vaste of draaibare knopkruk kiezen, en is het goed mogelijk om dit type deurkruk te combineren met een slot. Een knopkruk wordt aan een deur bevestigd middels een rozet of deurschild en hierin is er ook geen verschil met een normale deurkruk. Knopkrukken zijn stijlvol en klassiek en passen goed in verschillende inrichtingen. Wanneer je op zoek gaat naar knopkrukken kun je op de volgende zaken letten:

  • Stijl: de stijl van een knopkruk is verschillend. Er zijn ovale of juist strakke, ronde vormen verkrijgbaar. Wat jij kiest is vooral afhankelijk van je persoonlijke smaak.
  • Soort: ga je voor een draaibare of vaste knopkruk? Dit hangt vooral af van het type deur en het gemak waarmee je deze wilt kunnen openen en sluiten.

Burghouwt’s keuze in de beste knopkrukken

Burghouwt kiest voor Hoppe als beste merk voor knopkrukken. De keuze is gebaseerd op de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van de Hoppe knopkrukken. Het merk bestaat al sinds de jaren 50 en is de grote naam op het gebied van raam- en deurbeslag. Je kunt niet alleen kiezen uit een ruim aanbod, maar je bent ook verzekerd van zeer goede kwaliteit. Alle knopkrukken voldoen aan de belangrijkste eisen en zijn daarnaast goed bestand tegen corrosie. De uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is ook een reden waarom Hoppe Burghouwt’s keuze is voor de beste knopkrukken.