Kierstandhouders en deurkettingen

In je zoektocht naar producten voor je woning is het soms lastig om het overzicht te bewaren. Bij Burghouwt helpen we je dan ook graag met het vinden van de juiste producten. De webshop is overzichtelijk en duidelijk, waardoor jij snel vindt wat je zoekt. Daarnaast ben je hier ook op de juiste plek voor topkwaliteit: zo ben je nog beter in staat om een klus goed uit te voeren. Ook als het gaat om het creëren van een veilig gevoel in huis heb je veel opties. Bekijk hier alle kierstandhouders en deurkettingen in het Burghouwt aanbod en ontdek de veiligheid die dit deurbeslag met zich mee brengt.

Lees meer

Dit moet je weten over kierstandhouders en deurkettingen

Kierstandhouders en deurkettingen zijn vormen van deurbeslag waarmee je extra veiligheid kunt creëren. Het is speciaal veiligheidsbeslag waarmee je het voor inbrekers een stuk moeilijker maakt om je woning binnen te komen. Bij Burghouwt vinden we het belangrijk om jou te voorzien van alleen de beste producten en daarom vind je hier topkwaliteit kierstandhouders en deurkettingen.

De waarde van kierstandhouders

Kierstandhouders zijn U-vormige beugels die je aan een deur- of raamkozijn bevestigd. Aan de andere zijde wordt een pen bevestigd in de richting van deze beugel. De deur of het raam kan op deze manier op een kier staan, terwijl deze toch vaststaat. De kierstandhouder kan daarnaast niet verder openen dan de kier, waardoor er niemand naar binnen kan komen. Je hebt de keuze uit verschillende soorten kierstandhouders.

Waarom deurkettingen aanschaffen?

Deurkettingen zijn de tweede onderdelen die je op deze pagina tegenkomt. Deurkettingen zijn korte kettingen die vastzitten aan een rails met een gaatje. De ketting wordt aan het kozijn bevestigd en de rails wordt op de deur bevestigd. Als de deur geopend wordt en de ketting is bevestigd op de rails, zal de deur niet verder geopend kunnen worden. De bediening is eenvoudig en daarnaast geven deurkettingen een veilig gevoel.

Burghouwt webshop: bestel gegarandeerd topkwaliteit

Bij Burghouwt staan we voor verstandig bouwen. Dit betekent dat we alleen de beste producten aanbieden aan onze klanten. Op deze manier is het voor jou makkelijk om de juiste keuze te maken en kun je lange tijd profiteren van topkwaliteit producten. We helpen je dan ook graag in het vinden van goede artikelen voor meer veiligheid in huis. Voor deur-, raam- en veiligheidsbeslag vind je hier een ruim aanbod. Je krijgt jouw bestelde producten snel in huis, zodat je aan de slag kunt met de bevestiging.