Deurspionnen

Ben je op zoek naar een extra gevoel van veiligheid als er aan wordt gebeld bij je woning? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van deurspionnen in het Burghouwt assortiment. Wij staan al jaren voor verstandig bouwen en helpen je dan ook graag in het maken van de juiste keuze. Met de aanschaf van de beste materialen kies je voor het beste resultaat waarmee jij je goed voelt. Onder andere als je zoekt naar meer veiligheid is de aanschaf van een deurspion zeker aan te raden. Bekijk hier alle deurspionnen en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn voor de aanschaf van een kwalitatieve deurspion.

Lees meer

Dit moet je weten over deurspionnen

Een deurspion is een klein rond kijkglaasje dat je in de deur kunt plaatsen. Het biedt jou vanaf de binnenzijde de mogelijkheid om te zien wie er voor de deur staat. Dit geeft je een extra gevoel van veiligheid. Deurspionnen zijn vanaf de buitenkant niet goed zichtbaar maar vanaf de binnenkant kun je wel precies zien wat er aan de andere kant van de deur gebeurt. Vooral wanneer je op een afgelegen locatie woont of simpelweg niet zomaar voor iedereen de deur wil openen is het zeker aan te raden om een deurspion aan te schaffen.

Wat zijn de opties?

In je zoektocht naar een deurspion is het goed om te weten wat hierin je mogelijkheden zijn. Zo wordt het makkelijker om de juiste keuze te maken. Je kunt onder andere kiezen voor de volgende opties:

  • Analoog: dit zijn de standaard deurspionnen die voorzien zijn van een buisje door de deur. De spion werkt als een visoog lens en je hebt daardoor goed zicht op wat er gebeurt.
  • Digitaal: een digitale deurspion is een type spion die vaak wordt gebruikt bij portiekdeuren. Deze zijn verbonden met woningen in een flat of appartement waardoor je als bewoner kunt zien wie er voor de deur staat, zodat je de deur kunt openen.

Ontdek je mogelijkheden bij Burghouwt

Bij Burghouwt begrijpen we goed dat je graag meer veiligheid ervaart in je eigen woning. Daarom vind je hier een ruim aanbod van verschillende deurspionnen. Je hebt de keuze uit meerdere formaten: het is aan jou om te bepalen wat je prettig vindt en wat de mogelijkheden zijn in jouw deur. Ook voor accessoires zoals verlengstukken kun je hier terecht. Ontdek zelf alle deurspionnen in het Burghouwt aanbod. Gevonden wat je zocht? Plaats je bestelling gemakkelijk en snel online om zeker te zijn van een goede aankoop.