Deurkrukken

Op zoek naar goede deurkrukken? Bij Burghouwt weten we als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste materialen en onderdelen te gebruiken voor een klus. Verstandig bouwen begint volgens ons dan ook met de aankoop van de beste producten. Zo vind je bij ons topkwaliteit deurkrukken die je voor je klus kunt gebruiken. Welke soorten deurkrukken zijn er verkrijgbaar en wat is Burghouwt’s keuze in de beste deurkrukken van dit moment? Op deze pagina ontdek je waardevolle informatie waarmee het voor jou nog makkelijker is om een goede keuze te maken.

Lees meer
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

De aandachtspunten voor het uitkiezen van deurkrukken

Deurkrukken zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Het is niet alleen de vraag wat praktisch is, maar ook wat je mooi vindt. Bij het uitkiezen van deurkrukken is het altijd belangrijk om rekening te houden met een aantal zaken:

 • Duurzaamheid: een deurkruk moet in de eerste plaats van goede kwaliteit zijn, zodat deze lang kunnen blijven zitten. Een deurkruk wordt meerdere malen per dag gebruikt en moet dan ook goed tegen een stootje kunnen.
 • Stijl: wat is de stijl die bij jou past? NIeuwbouwwoningen hebben vaak moderne en strakke deurkrukken, terwijl een wat meer landelijke inrichting juist gepaard gaat met klassieke krukken.
 • Kleur en materiaal: zwart is een populaire kleur voor deurkrukken, maar tegenwoordig kun je ook kiezen voor F1, zilver, messing, nikkel of RVS. Wat de beste keuze is, is vooral afhankelijk van de interieurstijl.

Burghouwt’s keuze in de beste deurkrukken

Burghouwt kiest voor Hoppe als beste merk voor deurkrukken. Dit merk staat niet alleen aan de top als het gaat om kwaliteit, maar ook om veiligheid. Veiligheidsbeslag aanschaffen bij dit merk is dan ook heel goed mogelijk. Daarnaast biedt het merk zeer stijlvolle deurkrukken aan die bij de meest uiteenlopende interieurstijlen passen. Hoppe deurkrukken zijn stijlvol, betaalbaar, veilig en duurzaam: wat wil je nog meer? Dit zijn dan ook de redenen waarom dit merk Burghouwt’s keuze is voor de beste deurkrukken. Ontdek zelf het aanbod van Hoppe in de webshop en bestel je deurkrukken online.

Ontdek het complete Burghouwt aanbod

Wat je ook nodig hebt: bij Burghouwt vind je wat je zoekt. Het maakt daarnaast ook niet uit of je een professional bent of een doe-het-zelver. We bieden alleen de beste kwaliteit deurkrukken voor het optimale resultaat. Heb je ander deur- of raambeslag nodig? Bekijk alle categorieën in de webshop en ontdek een wereld aan mogelijkheden.