Beldrukkers

Ben je op zoek naar een goede beldrukker? Bij Burghouwt helpen we je graag met het maken van een goede keuze in je deurbeslag. Op het gebied van deurbeslag bieden we het complete aanbod: van deurkrukken en huisnummers tot beldrukkers en rozetten. Zo vind je altijd wat je nodig hebt: of je nu professional bent of enthousiaste doe-het-zelver. De beste kwaliteit beldrukkers vind je op deze pagina: zo wordt het nog makkelijker om snel een keuze te maken. Bij Burghouwt maken we het je graag makkelijk en willen we jou helpen je klus goed uit te voeren: en dat begint bij topkwaliteit producten.

Lees meer

Beldrukkers: voordelen en toepassingen

Een beldrukker is een onmisbaar onderdeel van je deurbeslag. Het is voor mensen op deze manier immers mogelijk om aan te bellen. Hoewel je natuurlijk ook voor een klopper kunt kiezen is een beldrukker nog steeds de meest populaire keuze. En in je zoektocht naar een goede beldrukker zal je ontdekken dat er heel wat mogelijkheden zijn. De beldrukker zorgt ervoor dat de bel in huis afgaat waardoor je hoort dat er iemand aan de deur staat. Of je nu een standaard deurbel hebt, een deurbel met intercom of een deurbel met beeldscherm: ze hebben allemaal een beldrukker nodig.

Beldrukkers zijn verkrijgbaar in meerdere stijlen, kleuren en uitvoeringen. Zo kun je kiezen voor een ronde vorm, maar ook een ovale of vierkante vorm. Verder is het mogelijk om uit diverse materialen te kiezen. Zowel RVS als aluminium en kunststof zijn materialen die veel voorkomen als het gaat om beldrukkers. Het maakt niet uit of je een nieuwe beldrukker nodig hebt of dat je jouw huidige beldrukkers wilt vervangen: bij Burghouwt vind je een ruim aanbod en is het heel gemakkelijk om iets te vinden dat aan jouw wensen voldoet.

Burghouwt’s keuze in de beste beldrukkers

Burghouwt kiest voor Hoppe als beste merk voor beldrukkers. Het merk is niet voor niets een grote naam op het gebied van deurbeslag. En ook beldrukkers horen hierbij. Je hebt bij Hoppe keuze uit verschillende mogelijkheden, waardoor je altijd iets vindt dat aansluit bij je voorkeuren. Daarnaast is het goed om te weten dat de kwaliteit van Hoppe beldrukkers zeer hoog ligt. De drukkers kunnen goed tegen een stootje en gaan lange tijd mee. Dit zijn dan ook de belangrijkste redenen waarom Hoppe Burghouwt’s keuze is voor de beste beldrukkers.

Betaal nooit teveel in de Burghouwt webshop

Het maakt niet uit wat voor soort deurbeslag je nodig hebt: de webshop is uitgebreid en bevat alle benodigdheden. Van deurkrukken en veiligheidsbeslag tot huisnummers en briefplaten. Omdat je hier alles vindt voor deuren ben je verzekerd van een snelle aankoop. Wist je dat we bij Burghouwt altijd onze producten aanbieden tegen concurrerende prijzen? Je betaalt daardoor nooit onnodig teveel.