Deurbeslag

Voor het beveiligen en verfraaien van je deuren is het belangrijk dat je producten van goede kwaliteit gebruikt. Dat weten we bij Burghouwt maar al te goed: je kunt dan ook altijd bij ons terecht voor topkwaliteit deurbeslag. We zorgen ervoor dat je kwalitatief en duurzame producten aanschaft waar je lange tijd mee kunt doen. Op deze pagina vind je het complete aanbod van deurbeslag en ontdek je hoe je in 3 makkelijke stappen de beste keuze maakt voor op de lange termijn. Bekijk zelf alle mogelijkheden bij Burghouwt en kies voor de beste kwaliteit: zo ga je verstandig aan de slag met jouw klus.

Lees meer
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Wat valt er onder deurbeslag?

Bij Burghouwt kun je altijd terecht voor je deurbeslag. Hier vind je niet alleen tal van soorten knoppen en grepen, maar ontdek je ook andere onderdelen die jij kunt aanschaffen voor je deuren. Bepaal zelf wat je nodig hebt om de juiste uitstraling of veiligheid te creëren. Je kunt hier onder andere terecht voor:

 • Deurgrepen: alle soorten deurgrepen waaronder deurkrukken, knopkrukken en deurknoppen.
 • Deurschilden: rozetten, knopschilden, langschilden en kortschilden voor het afdekken van gaten en oneffenheden in de deur en het bevestigen van deurgrepen.
 • Veiligheidsbeslag: veiligheidsschilden, veiligheidsrozetten en veiligheidsgarnituren voor het creëren van meer veiligheid tegen inbraken.
 • Overig deurbeslag: raamwervels, kierstandhouders en deurkettingen, briefplaten en tochtborstels, deurspionnen, beldrukkers, huisnummers en meer.
 • Deurbeslag toebehoren: deurgreepbevestiging, kruk- en wisselstiften, schroeven- en boutensets en diversen.

De juiste keuze maken in 3 stappen

Hoe zorg je ervoor dat je het juiste deurbeslag kiest? Hiervoor zijn een aantal handige aandachtspunten. In het onderstaande stappenplan lees je hoe jij de beste keuze maakt voor deurbeslag.

 • Type deur: bepaal voor welke deur je deurbeslag wilt kopen. Voor een buitendeur is het belangrijk om goed veiligheidsbeslag te kopen, terwijl dit voor een wc-deur van minder belang is.
 • Details: let onder andere op de deurdikte en de eventuele aanwezigheid van schroefgaten in de deur. Je kunt dan goed kiezen voor een deurschild die deze gaten afdekt.
 • Opties: het is altijd belangrijk om meerdere opties te vergelijken op basis van afmetingen, materiaal, eventuele veiligheidskenmerken en prijs. Op deze manier is het makkelijker om een goede keuze te maken.

Bepaal je opties en koop deurbeslag bij Burghouwt

Het maakt niet uit wat je nodig hebt voor je deur: het uitgebreide assortiment van Burghouwt stelt jou in staat om gemakkelijk en snel te vinden waar je naar op zoek bent. Maak gebruik van de handige filters om het benodigde deurbeslag snel te vinden. Heb je gevonden wat je zocht? Dan kun je jouw bestelling eenvoudig plaatsen en ontvang je dit zo snel mogelijk thuis.