Kruk- en wisselstiften

Met een ruim aanbod van duizenden producten ben je bij Burghouwt altijd in staat om te vinden waar je naar op zoek bent. Voor iedere vakman hebben we een ruim aanbod en ben je in staat om snel de juiste producten aan te schaffen. Ben je een doorgewinterde professional of een beginnende doe-het-zelver? Bij Burghouwt staan we voor je klaar en bieden we jou alleen de beste kwaliteit. De beste kwaliteit aanbieden is voor ons erg belangrijk: zo kun jij jouw klus correct uitvoeren en profiteer je van een optimaal resultaat. Bekijk hier jouw mogelijkheden voor kruk- en wisselstiften in ons aanbod.

Lees meer
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Wat zijn kruk- en wisselstiften?

Kruk- en wisselstiften zijn belangrijke onderdelen van deurbeslag. Een krukstift is een metalen pen die de deurkrukken aan beide kanten met elkaar verbindt. Het wordt dan ook wel een verbindingsstift genoemd. Een wisselstift is een type deurkrukstift voor deuren die aan de ene kant een vaste deurknop hebben en aan de andere kant een bewegende deurkruk. Het maakt hierdoor niet uit wat voor type deur je hebt: het is altijd mogelijk om een geschikte stift te vinden in het Burghouwt assortiment. En met alles op één plek vind je snel waar je naar op zoek bent.

Bekijk hier alle voordelen

Het gebruik van kruk- en wisselstiften brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo zorg je er hiermee voor dat een deur goed kan werken. Zonder het gebruik van een kruk- of wisselstift is het niet mogelijk om gebruik te maken van deurkrukken. De stiften vormen een belangrijke verbinding tussen de twee deurkrukken. Daarnaast is het heel eenvoudig om kruk- en wisselstiften te plaatsen en te vervangen indien nodig. In het assortiment bij Burghouwt ben je in staat om gemakkelijk en snel compleet garnituur voor kruk- en wisselstiften aan te schaffen. Zo heb je meteen alles in huis voor het uitvoeren van je klus.

Kruk- en wisselstiften: hoe schaf je de beste kwaliteit aan?

De beste kwaliteit kruk- en wisselstiften aanschaffen doe je aan de hand van het onderstaand stappenplan. Op deze manier ben je veel beter in staat om de beste keuze te maken:

 • Type deur: je bepaalt je aankoop op basis van de deurkrukken in je deur. Zijn ze aan beide kanten bewegend of aan de ene kant vast? Zo bepaal je of je kruk- of wisselstiften nodig hebt.
 • Details: nu je weet wat voor soort stiften je nodig hebt, kun je de diverse items gaan vergelijken door naar details te kijken, zoals de inhoud van een compleet set.
 • Topkwaliteit: bij Burghouwt kies je gegarandeerd voor goede kwaliteit kruk- en wisselstiften, waardoor je heel makkelijk en snel een keuze kunt maken.