Raam- en deurbeslag

Bij Burghouwt vind je heel makkelijk en snel wat je nodig hebt voor je klus. Hier ben je verzekerd van een compleet aanbod van raam- en deurbeslag. Wat kun je hier precies vinden en hoe zorg je ervoor dat je de juiste keuze maakt? Op deze pagina lees je alles wat je moet weten en maak je het voor jezelf nog makkelijker. En omdat je bij Burghouwt ook altijd kiest voor de beste kwaliteit ben je ook altijd verzekerd van een goede uitvoering van jouw klus. Bekijk het aanbod, vergelijk de opties en maak gegarandeerd de juiste keuze in jouw ramen en deuren. Burghouwt staat niet voor niets voor verstandig bouwen: dit maken we dan ook graag samen met jou mogelijk.

Lees meer

Populairste producten

Wat valt er onder raam- en deurbeslag?

Onder raam- en deurbeslag vallen verschillende onderdelen die allemaal hetzelfde dienen voor de bevestiging, opening en sluiting of beveiliging van een raam of deur. Met het gebruik van raam- en deurbeslag ben je in staat om een deur of raam de gewenste uitstraling te geven, maar ook om deze te voorzien van de nodige bescherming. Het is vanwege het ruime aanbod bij Burghouwt dan ook goed mogelijk om te vinden waar je naar op zoek bent.

Raambeslag

Bij Burghouwt kun je terecht voor een ruim aanbod van raambeslag. Dit zijn alle onderdelen die nodig zijn voor het bevestigen van een raam, maar ook voor het creëren van een passende opening en sluiting of het creëren van extra beveiliging. Je kunt hier onder andere terecht voor:

 • Raamgrepen: alle soorten grepen (met en zonder slot) die op een raam gemonteerd kunnen worden. Je hebt hierin de keuze uit diverse soorten, maten en kleuren voor verschillende type ramen.
 • Raamgreep toebehoren: rozetten, stiften en andere onderdelen die je nodig hebt voor het correct monteren van een raamgreep.

Deurbeslag

Als het gaat om deurbeslag vind je bij Burghouwt een ruim aanbod van heel veel verschillende onderdelen. Het is aan jou om te bepalen wat je nodig hebt om de juiste uitstraling of veiligheid te creëren. Je kunt hier onder andere terecht voor:

 • Deurgrepen: alle soorten deurgrepen waaronder deurkrukken, knopkrukken en deurknoppen.
 • Deurschilden: rozetten, knopschilden, langschilden en kortschilden voor het afdekken van gaten en oneffenheden in de deur en het bevestigen van deurgrepen.
 • Veiligheidsbeslag: veiligheidsschilden, veiligheidsrozetten en veiligheidsgarnituren voor het creëren van meer veiligheid.
 • Overig deurbeslag: raamwervels, kierstandhouders, briefplaten, beldrukkers, huisnummers en meer.

Schaf hier topkwaliteit raam- en deurbeslag aan

Wat je ook nodig hebt: bij Burghouwt staan we voor je klaar met een ruim assortiment van topkwaliteit raam- en deurbeslag. Navigeer gemakkelijk tussen categorieën dankzij de overzichtelijke webshop en kies daardoor gemakkelijk en snel wat je nodig hebt. Heb je hulp nodig? Onze technisch adviseurs staan altijd voor je klaar met adviezen over het maken van de juiste keuze op het gebied van raam- en deurbeslag.

 • Grootste voorraad
  Wij hebben altijd duizenden producten op voorraad.
 • Altijd snel geleverd
  Dezelfde dag ophalen of in de meeste gevallen de volgende dag door ons geleverd.
 • Advies en service
  Verstandig bouwen. Samen met Burghouwt.