Tochtprofielen

Ben je jouw woning aan het verbouwen? Als fanatieke doe-het-zelver kan je te allen tijde goede resultaten boeken als je de beste materialen aanschaft. Bij het uitvoeren van de projecten moet je ook denken aan het plaatsen van tochtprofielen. Burghouwt zorgt ervoor dat je de juiste keuzes kan maken en ook andere accessoires aan kan schaffen die ervoor zorgen dat je voor ieder klusproject weer voldoende beschikbaar hebt. Voordat je jouw zoektocht naar nieuwe tochtprofielen kan starten, is het belangrijk dat je de aandachtspunten voor jezelf op een rij zet. Want hoe zorg je voor de beste profielen? En wat is volgens Burghouwt de beste keuze voor jouw klusprojecten?

Lees meer
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Aandachtspunten: stappenplan tochtprofielen kiezen

 • Toepassing: Om ervoor te zorgen dat de tochtprofielen volledig bij jouw klusproject passen, moet je als eerste goed kijken naar de toepassingen waarvoor je deze aanschaft. Voor een deur heb je bijvoorbeeld weer andere materialen nodig dan wanneer je de profielen bij een raam bevestigt.
 • Topmerken: Als je bij Burghouwt in het assortiment kijkt, vind je alleen maar topmerken terug in het assortiment. De tochtprofielen zijn hierdoor van hoogwaardige kwaliteit en zorgen ervoor dat je een lange levensduur hebt bij de toepassing.
 • Specificaties: Als je de tochtprofielen bekijkt, zie je dat deze voorzien zijn van een groot aantal specificaties. Iedere specificatie zorgt weer op een geheel andere manier voor een goede toepassing. Het vergelijken van de specificaties zorgt ervoor dat je niets meer te kort komt.
 • Details: Bij de tochtprofielen kan je ook nog op andere details letten. Je hebt namelijk verschillende invloeden die de profielen kunnen beschadigen. Wanneer je op de details let, voorkom je dat je niet de juiste toepassingen hebt.

Burghouwt’s keuze: de beste tochtprofielen

De beste tochtprofielen zijn volgens Burghouwt gemaakt door Alprokon. Het is een merk dat al wat langer bestaat en daarom ook de hoogwaardige kwaliteit biedt die je nodig hebt. Als je de Alprokon kiest voor jouw klusproject, heb je ook voldoende gebruiksgemak. De bevestiging wijst zich namelijk vanzelf. Het is daarom niet alleen een tochtprofiel die door professionals geplaatst kan worden, maar ook een profiel die door fanatieke doe-het-zelvers op de gewenste plaats bevestigd kan worden. Een groot aantal specificaties zorgen er uiteindelijk voor dat je de tochtprofielen volledig aan jouw wensen aan kan passen en waarmee je ervoor zorgt dat jouw klusproject tot een goed einde wordt gebracht.

Combineer jouw tochtprofielen met de juiste accessoires

Bij de tochtprofielen is het belangrijk dat je niet alleen de profielen zelf aanschaft, maar ook kijkt naar de accessoires en benodigdheden die jou kunnen helpen bij een goede bevestiging. Bij Burghouwt vind je daarom ook alles op dit gebied terug. Zo kan je de tochtprofielen combineren met:

 • Kit: Een goede kit kan er niet alleen voor zorgen dat de tochtprofielen op de juiste plek zitten, maar ook helpen bij het verkrijgen van een waterdicht oppervlak. Verschillende soorten kit zijn aan te schaffen als je bij Burghouwt in het assortiment kijkt.
 • Bevestigingsmateriaal en gereedschap: Om ervoor te zorgen dat de tochtprofielen stevig vastzitten, moet je ook naar de juiste bevestigingsmaterialen en gereedschappen kijkt. Ook hierbij kan Burghouwt jou helpen.