Slijtstrip

Als er een ding is waar we bij Burghouwt veel waarde aan hechten dan is het verstandig bouwen. We bieden dan ook niet voor niets alleen de beste kwaliteit voor al onze klanten. Wij geloven dat je met goede materialen het best mogelijke resultaat haalt bij jouw klus. Dit betekent dat we alleen topkwaliteit gereedschap en materialen in de webshop hebben verzameld: bekijk zelf je mogelijkheden van slijtstrips en bekijk wat voor jouw klus de beste keuze is. Hier lees je ook meer over de toepassingen en voordelen van een slijtstrip en lees je waar je op moet letten bij de aanschaf van dit product. Zo ben jij in staat om goed aan de slag te gaan: verstandig bouwen, samen met Burghouwt!

Lees meer

Alles over de toepassing van slijtstrips

Slijtstrips zijn speciale tools met een handige werking: ze worden ook wel onderdorpel profielen genoemd. Ze zorgen ervoor dat een onderdorpel anti-slip wordt. Als je op een gladde dorpel loopt, kun je zomaar uitglijden. Dit heeft een lelijke valpartij als gevolg. Om ervoor te zorgen dat de kans hierop vermindert, plaats je slijtstrips. Deze strips zorgen ervoor dat de voet wordt geremd tijdens het betreden van de dorpel. De remmende werking wordt veroorzaakt door de geribbelde bovenzijde en het opstaande randje van de slijtstrip.

Slijtstrip: dit zijn alle voordelen

Het aanschaffen van een slijtstrip brengt meerdere voordelen met zich mee. Zo kun je er op deze manier voor zorgen dat het een stuk veiliger wordt om een vloer te belopen. Een goede slijtstrip plaats je op de voorzijde boven op een onderdorpel: dit zorgt dan ook voor een mooi effect en een decoratieve afwerking. Een slijtstrip is daarnaast zeer eenvoudig en snel te monteren op een dorpel, waardoor je dit heel makkelijk zelf kunt uitvoeren. Let bij het uitkiezen van een slijtstrip in de eerste plaats op de afmetingen. De strips moeten perfect op een onderdorpel passen en daardoor is het belangrijk om de dorpel eerst op te meten. Daarna ben je in staat om een keuze te maken voor een goede slijtstrip in het Burghouwt assortiment.

Bekijk hier het Burghouwt aanbod

Je opties bij Burghouwt zijn uitgebreid: ook als het gaat om slijtstrips. Er zijn niet alleen veel verschillende soorten verkrijgbaar, maar je kunt ook profiteren van andere voordelen, zoals eenvoudig bestellen en snelle levering. In deze webshop ben je verzekerd van goede kwaliteit en ben je dit maakt het ook makkelijker om de beste keuzes te maken voor slijtstrips. Wij maken de zoektocht naar goede producten graag makkelijk voor iedere klusser. Bekijk hier al jouw opties en schaf de beste slijtstrips binnen enkele minuten aan!