Vingerbeschermingsprofiel

Wanneer je op zoek bent naar topkwaliteit vind je in de Burghouwt webshop altijd wat je nodig hebt. We staan niet alleen voor je klaar met de beste kwaliteit, maar bieden ook altijd een ruim aanbod en concurrerende prijzen. Het maakt niet uit wat je nodig hebt en welke klus je gaat uitvoeren: wij hebben de benodigde producten en zorgen ervoor dat jij jouw klus verstandig en correct uitvoert. ‘Verstandig bouwen, samen met Burghouwt’ is onze zienswijze: we geloven dat je de beste resultaten behaalt met goede producten, gemaakt met het oog op mens en milieu. Op zoek naar een vingerbeschermingsprofiel? Bekijk op deze pagina je mogelijkheden en plaats eenvoudig en snel je bestelling.

Lees meer

Wat is een vingerbeschermingsprofiel?

Een vingerbeschermingsprofiel is een speciaal beschermingsprofiel dat je op deuren plaatst om zo de vingers te beschermen tegen beknelling. Je monteert het profiel aan de scharnierzijde van de deur om zo te voorkomen dat vingers vast komen te zitten tussen de scharnieren. De toepassing van een vingerbeschermingsprofiel komt op veel plekken voor, onder andere bij kinderdagverblijven. Hiermee zorg je voor extra veiligheid en voorkom je letsel aan vingers van kinderen. Deze profielen kunnen echter ook op andere locaties worden gemonteerd ter bevordering van de veiligheid.

Vingerbeschermingsprofiel: de kenmerken

Er zitten een aantal kenmerken aan een vingerbeschermingsprofiel. In de eerste plaats voorkomt dit profiel beknelde vingers tussen deur en kozijn aan de scharnierzijde. Het beschermingsprofiel beschermt aan beide kanten van de deur en is heel eenvoudig binnen 20 minuten te bevestigen. Ook het demonteren van het profiel is snel gedaan. Verder is het profiel in verschillende kleuren leverbaar en is het getest op heel veel verschillende deurbewegingen. Op deze manier ben je verzekerd van de optimale bescherming.

In 3 stappen de juiste keuze maken

  • Toepassing: kijk eerst naar de manier waarop je een vingerbeschermingsprofiel wilt gebruiken en of het belangrijk is om deze toe te passen.
  • Lengte: vingerbeschermingsprofielen zijn in meerdere kleuren en lengtes verkrijgbaar. Meet eerst de scharnieren op van de deur en baseer hier de juiste lengte op.
  • Topkwaliteit. Het is belangrijk om voor kwaliteit te kiezen, omdat je op deze manier zeker bent van een kwalitatief resultaat. Bij Burghouwt ben je altijd verzekerd van goede kwaliteit en kun je lang gebruik maken van je vingerbeschermingsprofiel. Gevonden wat je zocht? Bestel gemakkelijk en snel bij Burghouwt en ervaar zelf alle voordelen.