Opvulband

Ben je op zoek naar kwalitatief opvulband? Bij Burghouwt ben je daarvoor op de juiste plek: op deze pagina vind je het complete aanbod. We bieden zeer hoge kwaliteit en duurzaamheid, omdat we jou altijd willen helpen met het verstandig uitvoeren van iedere klus. ‘Verstandig bouwen, samen met Burghouwt’ is dan ook niet voor niets onze slogan. Met het gebruik van topkwaliteit producten voer jij je klus correct en verstandig uit en profiteer je langdurig van het beste resultaat. Wat heb jij nodig en hoe wil jij jouw klus uitvoeren? In de webshop vind je alles wat je nodig hebt en wordt het nog makkelijker om de juiste keuzes te maken.

Lees meer

Wat is opvulband?

Opvulband is een speciaal soort band dat je gebruikt om onder andere een brandwerende afdichting te realiseren bij kozijnen van ramen en deuren. Opvulband, ook wel glasband genoemd, wordt altijd aangebracht aan de binnenzijde van het kozijn, maar kan ook in de deursponning worden aangebracht. Je kunt een opvulband ook zien als tochtband waarmee ervoor gezorgd wordt dat tocht en kou niet naar binnen komt. Dit zorgt er weer voor dat warmte beter vast wordt gehouden. Uiteindelijk kun je hiermee besparen op je energierekening. Het gebruik van dit type band is voor iedereen mogelijk: het wordt niet alleen door professionals aangebracht, maar ook voor beginnende vakmannen is het mogelijk dit te gebruiken.

Zo maak je gegarandeerd de beste keuze

  • Type raam: kijk naar het type raam dat je hebt. Er zijn verschillende soorten opvulband, waaronder voor een draaikiepraam. Je weet op deze manier zeker dat je optimaal profiteert.
  • Afmetingen: zorg ervoor dat de afmetingen van deze vulstrip juist zijn, waardoor je in staat bent om de band op het complete raam aan te brengen.
  • Kleur: opvulband is verkrijgbaar in zwart, zilver en andere kleuren. Kijk wat het beste aansluit op jouw profielen.
  • Kwaliteit: het is altijd belangrijk om op kwaliteit te letten, zodat je zeker bent van een langdurig resultaat. Bij Burghouwt ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit: ontdek het zelf.

Bestel jouw opvulband nu bij Burghouwt

Het maakt niet uit wat je nodig hebt en wat voor klus je gaat uitvoeren: bij Burghouwt staan we voor je klaar met een ruim aanbod van topkwaliteit producten. Je vindt hier altijd wat je zoekt, je profiteert van een overzichtelijke webshop en je plaatst heel makkelijk je bestelling. We maken verstandig bouwen mogelijk: ontdek het zelf en ervaar alle voordelen van bestellen bij Burghouwt.