Kaderprofielen

Als het gaat om gemak en kwaliteit ben je bij Burghouwt aan het juiste adres. We bieden niet alleen de beste producten voor iedere klus, maar zorgen er ook voor dat het voor iedereen mogelijk is deze te gebruiken. Professionele vakmannen vinden hier een ruim aanbod van de beste materialen, maar ook beginnende doe-het-zelvers kunnen hier terecht voor de beste producten. Wij maken verstandig bouwen voor iedereen mogelijk en dat begint volgens ons met het gebruik van topkwaliteit. Het maakt dan ook niet uit hoeveel ervaring je hebt: de beste resultaten behaal je met het gebruik van de juiste producten. Bekijk hier ons aanbod van kaderprofielen en schaf gegarandeerd topkwaliteit aan.

Lees meer
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Wat zijn kaderprofielen?

Kaderprofielen, ook wel kaderafdichting genoemd, zijn speciale strips die je kunt toepassen rondom ramen om zo een betere afdichting tegen tocht te creëren. Een andere benaming voor kaderprofielen is kierafdichting, omdat je hiermee naden en kieren in een raamkozijn kunt verhelpen. Een kaderprofiel komt in de vorm van een strip die je aan kunt brengen in het kader van een kozijn. De makkelijke en snelle montage zorgt ervoor dat het voor iedereen, na infreezing, mogelijk is zelf deze afdichting aan te brengen. Bij Burghouwt kun je ook terecht voor andere soorten afdichtingsprofielen, waaronder siliconenprofielen, opdekdichtingsprofielen en tolerantiekaders. Ontdek zelf je mogelijkheden op deze pagina.

Toepassingen van kaderprofielen

Een kaderprofiel kan op meerdere manieren toegepast worden. De belangrijkste reden om dit te doen is in de winter, wanneer je kou en tocht zoveel mogelijk buiten de deur wilt houden. Een kaderprofiel of kaderafdichting zorgt ervoor dat je het kader van een kozijn kunt afdichten om er zo voor te zorgen dat je woning de warmte veel beter binnen houdt.