Deuraanslagprofiel

Welke klus ga jij binnenkort uitvoeren? Bij Burghouwt vind je een compleet assortiment met duizenden producten, waardoor jij in staat bent altijd de juiste aankopen te doen. Het aanbod is niet alleen voor de professionals, maar ook voor enthousiaste vakmannen die in eigen huis aan de slag gaan. Hier ben je altijd verzekerd van goede kwaliteit en staan we voor je klaar om je bij te staan in het verstandig uitvoeren van een klus. Wij geloven dat goede producten en verstandig bouwen hand in hand gaan en daarom kies je bij ons gegarandeerd voor de beste kwaliteit. Een deuraanslagprofiel nodig? Bekijk hier het aanbod en schaf topkwaliteit aan.

Lees meer
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Dit moet je weten over een deuraanslagprofiel

Een deuraanslagprofiel is een speciaal profiel dat, zoals de naam doet vermoeden, toegepast wordt op deuren. Een deuraanslag omvat het deel van de stijl en de dorpel: hier sluit een draaiende deur tegen. Een deuraanslagprofiel is een type profiel dat je hier op kunt aanbrengen om zo een betere brandvertraging te creëren. Daarnaast zorgt dit profiel ook voor minder tocht en ben je beter in staat je woning te verwarmen zonder dat dit extra geld kost.

Deuraanslagprofiel: toepassingen en voordelen

Een deuraanslagprofiel wordt dus op de aanslag van de deur geplaatst. Dit type profiel valt onder de afdichtingsprofielen: alle onderdelen die jij nodig hebt om te zorgen voor een isolerende en brandvertragende afdichting van ramen en deuren. De kwaliteit van een deuraanslagprofiel is zeer goed, waardoor je lange tijd profiteert van de beste kwaliteit. Op deze pagina vind je ook andere producten zoals renovatieprofielen, maar bij Burghouwt vind je via het menu ook alle andere materialen die jij nodig hebt voor een klus. Wat zijn de voordelen van een deuraanslagprofiel?

  • Brandvertragend: de brandvertragende werking van een deuraanslagprofiel zorgt voor een minder snelle verspreiding van vuur en rook en daardoor ook voor minder schade.
  • Isolerend: het profiel houdt tocht en kou tegen en zorgt ervoor dat warmte beter wordt vastgehouden in huis. Je hoeft hierdoor minder te stoken en je profiteert van een lagere energierekening.
  • Diverse soorten: er zijn meerdere soorten deuraanslagprofielen verkrijgbaar, waardoor het altijd mogelijk is de juiste keuze te maken voor jouw deur.

Hoe maak jij de beste keuze?

De beste keuze maken doe je vooral door goed naar de toepassing en de afmeting te kijken. Een deuraanslagprofiel is verkrijgbaar in meerdere maten en deze moet goed op je deuraanslag passen. Zorg er daarom voor dat de maten overeenkomen. Op deze pagina zie je meteen wat je opties zijn, waardoor vergelijken en de beste keuze maken gemakkelijk en snel gebeurt. Bekijk Burghouwt’s aanbod, bekijk al je mogelijkheden en schaf gegarandeerd topkwaliteit aan.