Afdichtingsprofielen

Welke klus je ook gaat uitvoeren en wat je hier ook voor nodig hebt: bij Burghouwt ben je verzekerd van een ruim aanbod, maar kies je ook gegarandeerd voor topkwaliteit. Bij ons gaan kwaliteit en verstandig bouwen hand in hand en dit betekent dat we alleen de beste producten aanbieden. Jij kiest daardoor altijd voor kwaliteit en je bent een stuk beter in staat je klus op de best mogelijke manier uit te voeren. Ben je op zoek naar een deuraanslagprofiel of opvulband? Op deze pagina vind je alle afdichtingsprofielen bij Burghouwt en ben je in staat om de juiste keuze te maken voor jouw klus.

Lees meer
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Alles wat je moet weten over afdichtingsprofielen

De verschillende afdichtingsprofielen omvatten allemaal hetzelfde doel: de afdichting van een deur, raam of een ander profiel. Je kunt afdichtingsprofielen inzetten als brandwering, maar ook om tocht of andere externe factoren buiten de deur te houden. Hier vind je een overzicht van de producten die je onder andere vindt in het Burghouwt assortiment:

 • Deuraanslagprofiel: brandvertragend profiel dat je kunt aanbrengen bij deuren om ervoor te zorgen dat vuur en rook zich veel minder snel verspreiden.
 • Kaderprofielen: een speciaal afdichtingsprofiel voor het raamkozijn dat zorgt voor ee betere isolatie.
 • Opvulband: een speciale tochtband die je gebruikt om kou buiten te houden en warmte beter vast te houden.
 • Schuifraamdichting: afdichtingsprofielen voor schuifdeuren die ervoor zorgen dat je minder energie verbruikt en daardoor op kosten bespaart.

De beste keuze maken? Dat doe je zo

Het is belangrijk om eerst te bepalen wat je precies nodig hebt: op basis hiervan is het makkelijker om de keuze te maken. Bij Burghouwt maak je snel gebruik van handige subcategorieën, waardoor het altijd makkelijk is om snel te vinden wat je zoekt. Het aanbod van afdichtingsprofielen is ruim en je bent daardoor altijd in de gelegenheid de juiste producten aan te schaffen. Zorg ervoor dat de afmetingen kloppen, zodat je zeker weet dat een profiel of band goed op je deur of raam past. Heb je vragen? Onze technisch adviseurs helpen je graag.

Afdichtingsprofielen kopen bij Burghouwt

Afdichtingsprofielen kopen doe je gemakkelijk en snel bij Burghouwt. Bekijk het aanbod, ontdek wat je nodig hebt, vergelijk je opties en plaats je bestelling in de webshop. Wij gaan voor je aan de slag en zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk jouw afdichtingsprofielen kunt gaan gebruiken. Bekijk hier al jouw mogelijkheden en kies gegarandeerd voor topkwaliteit.