Aanslagprofielen

Je bent op zoek naar goede aanslagprofielen: dan kom je natuurlijk bij Burghouwt uit. Want hier ben je verzekerd van de beste mogelijkheden om jouw klus goed uit te voeren. We willen alleen topkwaliteit leveren aan onze klanten, zodat zij hun klus perfect uitvoeren en kunnen profiteren van een topresultaat. Het maakt dan ook niet uit of je voor het eerst aan de slag gaat met je kozijnen of dat dit een routineklus voor je is: je hebt altijd baat bij het gebruik van goede aanslagprofielen. Bekijk hier jouw opties en kies voor verstandig bouwen. ‘Verstandig bouwen, samen met Burghouwt’!

Lees meer

Aanslagprofielen toepassingen

Wellicht ben je een doorgewinterde professional en weet je direct wat voor aanslagprofielen je nodig hebt voor je klus. Het kan ook voorkomen dat je nooit eerder met deze producten hebt gewerkt en je niet goed weet wat de opties zijn. Een aanslagprofiel bevindt zich aan de buitenkant van een kozijn met een afdichtingsrubber. Het aanslagprofiel wordt aan de buitenzijde aangetrokken tegen de gevelbekleding. Er zijn verschillende manieren waarop een aanslagprofiel kan worden gebruikt. Zo worden deze profielen niet alleen gebruikt voor het versterken van dakkapel constructies, maar ook voor de montage van kozijnen van ramen en deuren. De brede toepasbaarheid van aanslagprofielen zorgt ervoor dat je een goed resultaat behaalt met jouw klus.

Ontdek de voordelen van goede accessoires

Het gebruik van goede accessoires bij je klus is onmisbaar. Je bent hiermee in staat om het best mogelijke resultaat te behalen. Als het gaat om klusmaterialen, gereedschap en andere producten kun je hiervoor altijd bij Burghouwt terecht. Hier vind je niet alleen allerlei profielen, maar ook alle andere benodigdheden voor iedere klus. Van bouwstoffen en rugvulling tot dorpels en gaas: het is allemaal te verkrijgen in de Burghouwt webshop. Je komt op deze manier beslagen ten ijs voor iedere klus. Aanslagprofielen en andere producten zorgen ervoor dat jij jouw klus goed uitvoert en verzekerd kunt zijn van een goed resultaat.

Plaats je bestelling in de webshop

Natuurlijk wil je het beste resultaat: of je nu voor jezelf werkt of voor een klant. Bij Burghouwt heb je de garantie dat je alleen materialen aanschaft van goede merken. Merken die hun materialen produceren met oog voor mens, milieu en toekomst. Ook als het gaat om aanslagprofielen ben jij verzekerd van deze kwaliteit. Heb je gevonden wat je zocht? Dan plaats je gemakkelijk je bestelling in de webshop. Wij gaan voor je aan de slag en zorgen ervoor dat je jouw producten snel krijgt geleverd.