Aanslagprofielen

Is er een belangrijke klus die goed uitgevoerd moet worden? Dan is het logisch dat je op zoek gaat naar goede kwaliteit accessoires. Ook als het gaat om het plaatsen van een kozijn. Wanneer je aanslagprofielen nodig hebt, ben je bij Burghouwt in de gelegenheid om deze te vinden. In het ruime online aanbod zit er altijd wel iets tussen dat aan je wensen voldoet. Wij hechten veel waarde aan topkwaliteit, wat betekent dat we alleen samenwerken met de beste merken die de allerbeste kwaliteit kunnen leveren. Goede aanslagprofielen nodig? Bekijk hier je opties en bestel meteen online!

Lees meer
Pagina:
 1. 1
 2. 2
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Wat is het aanbod bij Burghouwt?

Bij Burghouwt vind je een ruim aanbod van aanslagprofielen. Je hebt hier de keuze uit diverse opties. Er zijn meerdere modellen verkrijgbaar: het enige wat je hoeft te doen is bepalen wat voor jouw klus de juiste keuze is. Een aanslagprofiel, ook wel indekprofiel genoemd, is een extra lip die zich aan de buitenzijde van het kozijn met een afdichtingsrubber bevindt. Deze wordt aan de buitenkant tegen de gevelbekleding aangetrokken. Een aanslagprofiel is zeer geschikt voor dakkapel constructies, maar ook voor montages met kozijnen.

De beste keuze maken doe je zo

Natuurlijk wil je een goede keuze maken als het aankomt op de aanschaf van aanslagprofielen. Het is dan ook belangrijk om uit het ruime aanbod een goede aankoop te doen. Hoe zorg je ervoor dat je een goed aanslagprofiel aanschaft? Hier vind je een overzicht met enkele handige tips:

-
 • Toepassing: kijk eerst naar de manier waarop je het aanslagprofiel wilt gebruiken. Wil je deze gebruiken voor een draaikiepraam, een deur of een ander type raam? Hier zijn diverse soorten aanslagprofielen voor.
 • -
 • Materiaal: aanslagprofielen zijn verkrijgbaar in meerdere materialen. Niet alleen aluminium, maar ook geanodiseerd aluminium, waarbij een extra laag is aangebracht op het aluminium. Bekijk de opties bij Burghouwt.
 • -
 • Afmeting: het is daarnaast ook belangrijk om goed te letten op de afmetingen die je nodig hebt voor je klus. Er zijn meerdere afmetingen beschikbaar.
 • -
 • Accessoires: heb je ook nog accessoires nodig voor het bevestigen van de aanslagprofielen? Onder andere eindstukken en andere producten zijn verkrijgbaar op de website.

Hoe bestel je aanslagprofielen?

Aanslagprofielen bestellen bij Burghouwt is heel gemakkelijk en snel te regelen. In de webshop vind je een ruim aanbod; dankzij de filters vind je wat je zoekt. Je kunt ook altijd advies opvragen bij professionals om zo de juiste keuze te maken. Zodra je de keuze hebt gemaakt, bestel je heel eenvoudig en snel je producten. Wij zorgen er daarna voor dat je jouw bestelling snel krijgt geleverd. Ontdek je mogelijkheden voor de aanschaf van het juiste aanslagprofiel.