Profielen

Ben je op zoek naar goede profielen? Dan kan Burghouwt jou helpen. Burghouwt heeft namelijk een uitgebreid assortiment aan profielen en andere klusbenodigdheden samengesteld. Alle benodigdheden zorgen ervoor dat je jouw klusproject tot een goed einde brengt. Het is daarbij wel van belang dat je goed weet waar je allemaal op dient te letten. Hieronder lees je daarom welke aandachtspunten er bij de zoektocht naar nieuwe profielen komen kijken en welke keuze volgens Burghouwt niet over het hoofd gezien mag worden. Jouw zoektocht is hierdoor eenvoudiger en kan helpen aan de beste eindresultaten.

Lees meer

Populairste producten

Aandachtspunten: stappenplan profielen kiezen

 • Toepassing: Als je jouw nieuwe profielen aan wilt schaffen, moet je ervoor zorgen dat je deze helemaal aanpast aan de toepassingen waarvoor je deze nodig hebt. Voor iedere toepassing is er namelijk weer een geheel andere optie beschikbaar en krijg je ook te maken met andere specificaties.
 • Topmerken: Als je de profielen aan wilt schaffen, doe je dit om zoveel mogelijk kwaliteit te behalen. Het is daarom belangrijk dat je naar de topmerken kijkt in het assortiment van Burghouwt. Deze merken stellen jou namelijk nooit teleur en geven jou de gelegenheid om goed te klussen.
 • Specificaties: De profielen zijn allemaal voorzien van eigen specificaties. Denk hierbij onder andere aan de afmetingen, maar ook het materiaal waarvan deze gemaakt zijn en de kleur waarin deze komen.
 • Details: De toepassingsmogelijkheden van de profielen zijn eindeloos. Echter moet je daarom ook op andere details letten die je krijgt. Zo moeten de profielen voorzien zijn van bescherming tegen weersinvloeden, maar ook tegen de kracht waar ze iedere dag mee te maken krijgen.
Profielen

Burghouwt’s keuze: de beste profielen

Burghouwt heeft een groot aantal verschillende profielen in het assortiment opgenomen. Het maken van een keuze is daarom niet eenvoudig. Bij Burghouwt vinden we echter dat de deuraanslagprofielen de beste keuze zijn. Deze zijn namelijk niet alleen voorzien van een goede afmeting, maar stellen jou ook niet teleur tijdens het gebruik. De profielen zijn gemaakt van materialen die vrijwel niet slijten, waardoor je een lange levensduur hebt. De hoogwaardige kwaliteit is vanaf het eerste gebruik al zichtbaar en zorgen ervoor dat je de deuren ook op een goede manier kan hanteren. Je kan ook nog naar de kaderafdichting kijken die je in het assortiment terugvindt. Je krijgt hiermee nog meer gemakken.

Combineer jouw profielen met de juiste accessoires

Wanneer je de profielen aanschaft, wil je deze ook direct kunnen gebruiken. Je moet er daarom ook voor zorgen dat je de juiste accessoires aanschaft. Burghouwt kan jou ook op dit gebied helpen. In het assortiment kan je onder andere kijken naar:

 • Kaderafdichting: De kaderafdichting is benodigd om alles wind- en waterdicht te houden. Door deze afdichting erbij te plaatsen, voorkom je dat je op een later moment ongemakken ervaart van jouw klusproject.
 • Bevestigingsmateriaal: De bevestigingsmaterialen die je bij Burghouwt terugvindt, zorgen ervoor dat je de profielen op de juiste manier kan bevestigen en er geen grote problemen ontstaan. Ook dit bevestigingsmateriaal is van hoogwaardige kwaliteit en gaat jou niet teleurstellen.
 • Grootste voorraad
  Wij hebben altijd duizenden producten op voorraad.
 • Altijd snel geleverd
  Dezelfde dag ophalen of in de meeste gevallen de volgende dag door ons geleverd.
 • Advies en service
  Verstandig bouwen. Samen met Burghouwt.