Beste relatie,

Vanuit Burghouwt houden wij een scherp zicht op de prijsontwikkelingen in de markt en uiteraard spannen wij ons in om kostprijsverhogingen zoveel mogelijk te beperken. Met dit bericht informeren wij u over prijsaanpassingen die tot nu toe door verschillende leveranciers zijn aangekondigd.  Aanpassingen zullen wij met ingang van 1 februari 2024 verwerken in onze prijzen.

Hieronder vindt u een overzicht van de aankondigingen per leverancier die ons op dit moment bekend zijn. Dit overzicht stelt u in staat om de aanpassingen tijdig in uw systeem te verwerken. Houdt u er s.v.p. rekening mee dat op artikelniveau afwijkingen kunnen optreden ten opzichte van de genoemde (gemiddelde) percentages. Met het oog op de marktontwikkelingen behouden wij ons het recht voor om tussentijdse prijswijzigingen aan te kondigen en door te voeren.

Wij vertrouwen erop u hiermee goed geïnformeerd te hebben en kijken uit naar een voortzetting van onze prettige samenwerking. Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van deze mail, dan kunt u contact opnemen met uw contactpersoon binnen Burghouwt.
 

Leverancier

Aangegeven gemiddelde prijsverhogingen

ALPROKON

4,5% (per 1-3-2024)

ASSA ABLOY

3% (per 1-1-2024)

BOSTIK

0%

BOUMANS HMB

2% (per 1-1-2024)

DORMA NEDERLAND

2,1% - 3%

FISHER BENELUX

0 %

HOPPE

8,5% (let op: materiaaltoeslag van 10,5% vervalt)

KFV

3,4% (let op: daling van materiaaltoeslag volgt nog)

LUVEMA

0% (m.u.v. moffelwerk)

MACO

5,2% per 1-1-2024 (let op: daling materiaaltoeslag volgt nog)

SIEGENIA

3,4% (let op: daling van materiaaltoeslag volgt nog)

AXA

0%

WINKHAUS

0%

SPAX

0%

GEBR. BODEGRAVEN

-3%

FRENCKEN

0%


Let op: Bovenstaande prijsverhogingen zijn de gemiddelden. Let op: er kunnen op artikelniveau hogere prijsaanpassingen plaatsvinden!