Verstandig werken bij Burghouwt

Verstandig werken bij Burghouwt

Burghouwt maakt verstandig bouwen mogelijk. Zelf wérken we verstandig. Met verstand kiezen we voor de lange termijn; een sterk of duurzaam bouwwerk en een lange relatie.
Werken bij Burghouwt betekent werken bij een actief en gezond familiebedrijf dat goed zorgt voor medewerkers.

Naar vacatures

Ruimte voor ontwikkeling

We zijn nieuwsgierig naar jouw ambities. Wil je een nieuwe stap zetten? Dan is er veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid.

Leren met Burghouwt Academy

Medewerkers die de ambitie hebben om door te groeien, krijgen een opleidings-ontwikkelingsperspectief aangeboden en worden hierin gecoacht.

Burghouwt is groeiende

Het gaat goed met Burghouwt. We zijn aan het groeien. Dat doen we met bewaking van de familiecultuur en fijne sfeer.

Je toekomstige collega's vertellen

Vertrouwen van beide kanten

Sander Kruys, Werkplaatsmedewerker

Wanneer ik aan mijn familie en kennissen over Burghouwt vertel, heb ik het vooral over de goede service, maar ook over mijn baas. We hebben recessie gehad en mochten allemaal blijven. Het is mooi hoe dat verlopen is.

Lees meer

Werken op basis van verantwoordelijkheid

Ruud Klijn, Manager Projectenafdeling

Ik vind het fijn dat we niet werken op basis van uren, maar van verantwoordelijkheid. Dat zorgt voor een goede sfeer en collegialiteit.

Lees meer

Ervaring gaat voor leeftijd

Ron de Vos, Commercieel Medewerker Aannemerij

Via een gezamenlijke klant heb ik hier gesolliciteerd en naar mijn leeftijd werd helemaal niet gekeken. Er werken hier meer mensen die rond de 60 zijn.

Lees meer

Wees welkom

Bij het vullen van vacatures zijn we altijd op zoek naar goede vakmensen. Kijk in ons vacatureoverzicht of er iets voor je bij staat. Open solliciteren kan ook. Je mag altijd een motivatie en sollicitatie sturen naar jaikwilwerken@burghouwt.nl

Naar vacatures