Verstandig Bouwen. Samen met Burghouwt

Verstandig Bouwen. Samen met Burghouwt

We faciliteren je om verstandig te bouwen

Verstandig bouwen is een optelsom van zaken of ideeën die bijdragen aan een goed bouwwerk of een duurzame manier van werken. Soms generiek, soms situatie specifiek. Burghouwt maakt verstandig bouwen mogelijk. Dat kan zitten in het gebruiken van het juiste materiaal of het geven van een goed advies, maar vaak zit het in de combinatie van beide. Zelf werken we verstandig. Met verstandig kiezen we voor de lange termijn; een sterk of duurzaam bouwwerk of een langdurige relatie.

Tijdbesparing

Verstandig bouwen gaat verder dan het snelst klaar zijn. Door een overleg vooraf, het tijd nemen voor een calculatie of het selecteren van de juiste materialen, wordt op termijn veel tijd en geld bespaard. Want als de basis goed is, scheelt dat gedoe achteraf.

Kostenbesparing

Verstandig bouwen gaat ook verder dan het najagen van de laagste prijs. Door het gebruik van kwalitatief materiaal in combinatie met advies van een vakman, worden op lange termijn altijd (faal)kosten bespaard. Extra kosten en moeite worden voorkomen.

Duurzaam en menselijk

Het gebruiken van bestendige materialen die lange tijd meegaan, maar ook het opbouwen en onderhouden van stabiele relaties met klanten, partners én collega’s is duurzaam. Het getuigd van lef en verstand als je durft te kiezen voor een lange-termijnrelatie boven het gewin van snelle winsten of snelle “goede’ deals.

Verstandige keuze van Burghouwt? Oordeel zelf.

Burghouwt kiest voor vaklieden met passie

Wij kiezen voor medewerkers met kennis die een stap extra willen zetten voor onze klanten. De medewerkers maken Burghouwt, samen maken wij het verschil.

Burghouwt kiest voor kwaliteitsmerken

Soms komen er in de markt merken voorbij die zo goedkoop zijn, dat ze aantrekkelijk lijken. Vaak vallen ze op langere termijn door de mand. Wij kiezen voor merken die zich bewezen hebben. Daarnaast staan we open voor nieuwe ontwikkelingen of verbeteringen.

Burghouwt kiest voor toegevoegde waarde

Het is niet moeilijk om de scherpste aanbieding te maken, maar liever kiezen we voor meedenken zodat wij altijd het beste aanbod kunnen doen. Wij ondersteunen door het maken van een goed anker- of ventilatieplan of door het opstellen van een hang- en sluitwerkstaat. Meedenken kan op alle niveaus. Zo geven we onze klanten wat ze werkelijk nodig hebben en zijn we hen beter van dienst.

Burghouwt kiest voor service

Een gelukkige klant is ons veel waard. Daarvoor bieden we veel extra services. Dat doen we om klanten aan ons te binden. Die servicegerichte instelling past bij ons.

Burghouwt kiest voor online en offline

De ontwikkelingen gaan hard en wij gaan mee. Klanten kunnen bij ons online shoppen voor het gemak, om te winkelen wanneer het uitkomt of om vergelijkingen te maken met concurrenten. Zij kunnen bij ons in de winkel terecht voor de winkelervaring, deskundig advies, het uitproberen en beoordelen van producten of om producten snel in het bezit te hebben. Ze zijn op beide plekken even welkom.

Alliander Duiven, Hout-Aluminium

Alliander Duiven, Hout-Aluminium

Samenwerking voor projectontwikkelaar VolkerWessels Vastgoed tussen aannemer Boele van Eesteren en Timmerfabriek De Mors en Burghouwt Uniek: in NL geproduceerde hout-aluminium kozijnen! Een van de meest vooruitstrevende bouwwerken van Nederland

Lees meer
147 nieuwbouwwoningen optimaal ventileren

147 nieuwbouwwoningen optimaal ventileren

Aannemer Roosdom Tijhuis testte vier verschillende ventilatiesystemen voor dit grote nieuwbouwproject en Duco werd uiteindelijk gekozen. Naast een goede prijs-kwaliteit verhouding bood Duco:   als enige leverancier een wired oplossing

Lees meer