Showroom

Showroom

Burghouwt biedt u een zeer compleet assortiment raam- en deurbeslag en meubelbeslag voor keuken-, meubel-, jacht- en interieurbouwers. U vindt bij Burghouwt verschillende stijlen deurbeslag: van modern, jaren ’20 en ’30, klassiek en landelijk tot zwart deurbeslag.

Burghouwt vertegenwoordigt verschillende toonaangevende merken, waaronder HOPPE, WALLEBROEK, INTERSTEEL en FORMANI. Het voordeel van Burghouwt is dat u de kennis van beslag kunt combineren met sloten, scharnieren, kantschuiven en cilinders. Op die manier bent u in één keer voorzien. Dankzij onze specialisten kunnen wij u ook hierin adviseren, waardoor u bent verzekerd van een veilige leefomgeving.

Showrooms
In al onze vestigingen hebben wij showrooms met luxe, modern en klassiek beslag. U vindt daardoor altijd een Burghouwt showroom voor raam- en deurbeslag en meubelbeslag bij u in de buurt. Indien gewenst ontvangen wij hier ook uw klanten. Onze specialisten adviseren u graag. De uiteindelijke aanbieding verloopt altijd via de aannemer. Ook als particulier bent u vanzelfsprekend van harte welkom. Advies in onze showroom verloopt altijd op afspraak.

Afspraak maken
Het kiezen van het juiste raam-, deur- of meubelbeslag voor uw project is een complexe en tijdrovende bezigheid. Wij adviseren u graag. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met 026-3684242.