MVO

MVO

Oog voor wat nog komen gaat

Ondernemen met oog op de toekomst, dat is voor ons mvo. Bij ons familiebedrijf is de gedachte aan toekomstige generaties volop aanwezig. We streven naar mooie, praktische en duurzame bouwwerken. Waar mogelijk sturen wij richting duurzame en verstandige materialen en werkwijzen. Daarnaast voelen we ons allemaal verantwoordelijk voor een stabiele ontwikkeling van onze klanten en onszelf. Vanuit die basis zoeken we naar manieren om steeds bewuster te werken met grondstoffen, mensen en machines. Bijvoorbeeld door:

Logistieke oplossingen

Terwijl jij elke levering van ons tijdig ontvangt, doen wij moeite om slim te combineren en distribueren, om zo het milieu zo min mogelijk te belasten. Daarom bieden we ook containers op de bouw, en bieden wij de mogelijkheid van scannen zodat de voorraad optimaal op peil gehouden wordt. We gaan uit van het principe 1 levering, 1 factuur, om ook op die manier rompslomp uit de weg te gaan.

Ketensamenwerking

Bouwen kan simpeler en efficiënter en dus ook duurzamer. Dat is ons motto bij ketensamenwerking. Wij gaan er ver in: van het leggen van voorraad in je stellingen tot het op volgorde verpakken van je projecten, van het koppelen van voorraden tot het aanbieden van complete deuren waardoor wij alle contacten met derden onderhouden en een volledig afgewerkt product op de bouw afhangen. Op deze manier bereiken we: korte doorlooptijden, kostenreductie, kwaliteitsverbetering, tevredenheid en duurzaamheid.

Groen assortiment

Bij het samenstellen van ons assortiment hebben kwalitatief goede groene producten en machines onze voorkeur.

Slim verpakken

Waar we het gebruik van plastic en (ook) karton kunnen verminderen, doen we dat, want afvalreductie is bij Burghouwt een actueel thema.

Lokaal betrokken

Wij staan midden in de maatschappij en zijn betrokken bij wat er leeft. Zo leveren wij op diverse wijzen bijdragen aan verenigingen, stichtingen en goede doelen organisaties. Ook werken wij nauw samen met organisaties die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een reguliere arbeidsplaats helpen.

147 nieuwbouwwoningen optimaal ventileren

147 nieuwbouwwoningen optimaal ventileren

Aannemer Roosdom Tijhuis testte vier verschillende ventilatiesystemen voor dit grote nieuwbouwproject en Duco werd uiteindelijk gekozen. Naast een goede prijs-kwaliteit verhouding bood Duco:   als enige leverancier een wired oplossing

Lees meer
Renovatie ventilatiesystemen

Renovatie ventilatiesystemen

145 woningen Het Broek in Arnhem Aannemer van het project was Jacobs Beheersbaar Onderhoud uit Elst. Zij schakelden Burghouwt in voor het maken van een verstandige, afgestemde ventilatieoplossing voor afvoer

Lees meer