Klachten

Klachten

Ondanks dat wij ons inspannen om je zo goed en correct mogelijk van dienst te zijn, kan het gebeuren dat je niet tevreden bent over door ons geleverde producten of diensten. Wij stellen het op prijs als je ons hierover informeert.

Om je klacht goed op te volgen en je snel en correct te informeren over de opvolging, vragen we je het reclamatieformulier zorgvuldig in te vullen en terug te sturen naar de Burghouwt vestiging waar je de producten gekocht hebt. Download hier het reclamatieformulier.

Gaat je klacht specifiek over een Duco ventilatieroosters? Download dan het Duco reclamatieformulier.

Verdere afhandeling

Wij zullen je snel informeren over hoe wij je reclamatie beoordelen. Als de reclamatie te wijten is aan door ons geleverde producten, zullen wij aan jou uiteraard geen kosten doorberekenen. Indien wij een reclamatie in behandeling nemen en het blijkt dat de reclamatie niet te wijten is aan het product dat wij hebben geleverd, zijn wij genoodzaakt deze kosten aan je door te berekenen:

 

  • Kilometervergoeding                    €. 0,35 p/km
  • Uurtarief (incl. reistijd)                  €. 45,00 p/uur per persoon
  • Eventuele materiaalkosten.

Zijn er nog vragen?

Heb je nog vragen of is er iets niet duidelijk? Bel dan gerust met ons, dan staan we je graag te woord. Neem hiervoor contact op met de vestiging waar je de artikelen hebt gekocht.