Installateur

Installateur

Ik ben Installateur

De bouwsector is in volle beweging. Het beleid verlegt de normen terwijl ook de markt voortdurend evolueert. We bouwen steeds energiezuiniger, de vraag naar een gezonde leefomgeving wordt steeds groter en de nood tot samenwerking steeds dringender. En hoewel een solide, technische knowhow zich verspreidt, stellen projecten ons nog al te vaak voor nieuwe vraagstukken.

Burghouwt schakelt mee; we denken met je mee als het gaat om toe- en afvoer van lucht en bij het realiseren van duurzaamheidseisen in combinatie met een optimaal leef-comfort.

Bekijk hier hoe Burghouwt jou kan ondersteunen:

Zo zetten wij jou op voorsprong

Wij begeleiden jou bij jouw project

Elk project  waar je maken hebt met toe- en afvoer van lucht biedt uitdagingen. Of het nu gaat om het uitwerken van betrouwbare ventilatieberekeningen uit, de keuze van te gebruiken systemen, de plaatsing en de ingebruikstelling of de after-service; elk project waar je te maken hebt met ventilatie techniek kan je rekenen op de ondersteuning van Burghouwt!

Wij adviseren op basis van kennis en ervaring

Burghouwt is al jarenlang dé A-dealer van Duco die op basis van de gewenste oplossing relaties adviseert. Binnen onze business unit Ventilatie techniek hebben wij gespecialiseerde kennis, voorraden en service  gecentraliseerd. Van het begin van het project- tot aan de service na de oplevering staan wij u graag bij om het beste resultaat te bereiken.

Betrouwbare leveringen

Je hebt vaak te maken met kritische planningen. Bij Burghouwt zijn wij ons daarvan bewust en zijn wij zo georganiseerd dat wij jou ontzorgen. Met optimaal advies, grote voorraden en snelle adequate ondersteuning zetten wij je op voorsprong.

147 nieuwbouwwoningen optimaal ventileren

147 nieuwbouwwoningen optimaal ventileren

Aannemer Roosdom Tijhuis testte vier verschillende ventilatiesystemen voor dit grote nieuwbouwproject en Duco werd uiteindelijk gekozen. Naast een goede prijs-kwaliteit verhouding bood Duco:   als enige leverancier een wired oplossing

Lees meer

Aanraders

Duurzaam Luchtdicht Bouwen

Duurzaam Luchtdicht Bouwen

Burghouwt is al jaren een begrip in de bouwwereld en is meer dan alleen een groothandel. Zo leveren wij niet alleen hang– en sluitwerk, ventilatiesystemen, bevestigingsmiddelen, hardglas, werkkleding, machines en

Onze basis

Verstandig bouwen is een optelsom van zaken of ideeën die bijdragen aan een goed bouwwerk of een duurzame manier van werken. Soms generiek, soms situatie specifiek. Burghouwt maakt verstandig bouwen mogelijk. Dat kan zitten in het gebruiken van het juiste materiaal en het geven van een goed advies, maar vaak zit het in de combinatie van beide. Zelf wérken we verstandig. Met verstandig kiezen we voor de lange termijn; een sterk of duurzaam bouwwerk of een lange relatie.