Onze basis

Onze basis

Verstandige keuze van Burghouwt? Oordeel zelf.

Verstandig bouwen is niet één ding, maar een optelsom van zaken of ideeën die bijdragen aan een goed bouwwerk of een duurzame manier van werken. Deze kleine en grote beslissingen maken ons tot wie we zijn:

De keus voor vaklieden. Wij kiezen voor medewerkers met kennis die een extra stap willen zetten voor onze klanten en we selecteren op kennis en vaardigheden.

De keus voor kwaliteitsmerken. Aan de poort zijn we selectief. We kiezen voor kwalitatief goede merken, en producten die de tests doorstaan hebben. Zo komt het voor dat we kiezen voor een beter product, zelfs als dat nog niet veel merkbekendheid heeft.

De keus voor toegevoegde waarde. Door mee te denken kunnen we het beste aanbod doen. We ondersteunen door het maken van een goed anker- of ventilatieplan of door het opstellen van een hang- & sluitwerkstaat. Meedenken doen we op alle niveaus.

De keus voor service. Een gelukkige klant is ons veel waard. Daarvoor bieden we veel . Alles om je werk zo makkelijk mogelijk te maken.

De keus voor online en offline. Natuurlijk kun je bij ons online shoppen; voor het gemak, om te winkelen wanneer het uitkomt of om vergelijkingen te maken. Telefonisch en in de winkel kun je terecht voor deskundig advies en het uitproberen en beoordelen van producten. Je bent op beide plekken even welkom.

De keus voor onafhankelijkheid. Ons familiebedrijf is volledig onafhankelijk. Zo waarborgen we onafhankelijke adviezen en zijn we ongebonden en vrij om jouw belang voorop te stellen.

Onze exclusieve merken

Aan de poort zijn we selectief en onafhankelijk. We kiezen voor kwalitatief goede merken, en producten die de tests hebben doorstaan. Zo kan het voorkomen dat we kiezen voor een

Lees meer