Ventilatie techniek Duco

Ventilatie techniek Duco

Ventilatietechniek is ook één van de specialisme binnen onze organisatie. Wij werken samen met het merk Duco en dat zegt eigenlijk alles: de absolute top. Doordat wij een bijzondere alliantie met Duco hebben, kunnen wij zeer effectief gebruik maken van elkaars kennis en ervaring. Dat is prettig in een markt die op z’n zachts gezegd dynamisch is, er zijn veel ontwikkelingen op het gebied van natuurlijke ventilatie in relatie tot energiebesparing en een gezond binnenklimaat. Een erg belangrijk aspect binnen de huidige woning- en utiliteitsbouw.

Advies op maat

Onze specialisten geven advies op maat. Dit doen wij bijvoorbeeld middels EPC herberekeningen, gelijkwaardigheidverklaringen, ventilatieberekeningen én detailleringen van de toepassing(en).  Wij komen graag op locatie en nemen deel aan bouwvergaderingen, onze parate kennis over technische details, montage c.q. plaatsing en installatie is hierbij zeer waardevol.

 

Flexibel

Duco heeft een zeer compleet assortiment. Dát én het gegeven dat Burghouwt zelf assembleert maakt dat wij voor vrijwel elke situatie en elke behoefte een passende oplossing kunnen creëren.

Concurrerend

De beste oplossing bestaat uit meerdere facetten. Samen met Burghouwt bouw je verstandig. Dat betekent in de praktijk dat als wij samen het gehele proces vanuit dezelfde gedachte aanpakken wij tot het beste resultaat komen . Bij een dergelijke aanpak is Burghouwt, als premium distributeur van Duco, altijd de goedkoopste, en de snelste en voldoet het eindresultaat altijd geheel aan jouw wensen.