Machine onderhoud en reparaties

Machine onderhoud en reparaties

Uiteraard vindt u het belangrijk dat uw machines en gereedschap in goede conditie blijven. Mocht een machine of gereedschap onverhoopt minder goed gaan functioneren, dan repareert Burghouwt deze voor u!

Burghouwt Reparatieservice

Om nog meer snelheid te bieden en uw werk en zorgen uit handen te nemen, bieden wij de volgende standaard reparatieservice:

  • Kwaliteit: Er worden alleen originele fabrieks-onderdelen gebruikt. Dit doen wij om uw machine in de best mogelijke conditie te houden.
  • Resultaat: Elke machine wordt na reparatie op goede werking getest, wij bieden u gratis 3 maanden garantie op elke reparatie.
  • Snelle service: Wij begrijpen dat stilstand van machines tijd en geld kost; daarom repareren wij vakkundig en snel.

Eventueel bieden wij u onderhoud en reparatie aan in de vorm van een Service contract; bespreek met uw vertegenwoordiger welke vorm voor u het meest interessant is.

Reparatie Formulier

U kunt u machines zelf aanmelden voor reparatie en deze zelf bij ons langsbrengen of door onze chauffeur op laten halen op uw werkplek. Dit scheelt een hoop in tijd en gedoe. Om dit mogelijk te maken hebben wij een reparatieformulier voor u gemaakt.

Klik hier om het formulier te downloaden.