Deurenconcept

Deurenconcept

De oplossing die bij u past Uiteraard leveren wij op passende wijze het hang- en sluitwerk voor jouw projecten. Maar één aanspreekpunt voor compleet opgeleverde binnendeuren voor de utiliteitsbouw? Natuurlijk kan dat bij Burghouwt, maar er kan meer! Vanuit een onafhankelijke positie bieden we, in samenspraak, diverse typen binnendeuren en het grootste assortiment hang- en sluitwerk aan. Deze combinatie biedt eindeloze mogelijkheden; aan jou de keuze! We gaan graag vroeg om tafel en bespreken vooraf alle eisen en wensen, om vervolgens samen de verstandigste oplossing te bepalen. En dat is de beste oplossing, dat kun je van ons aannemen.

Dit regelen we voor je

Met Burghouwts DeurenConcept ontzorgen we je 100%. Eén gesprek is voor ons genoeg om alle projectinformatie boven water te halen en jou volledig te ontlasten. We bespreken de wensen en eisen en regelen alles wat daaruit voortvloeit, zoals:

Advies
Onafhankelijk van merken en leveranciers, stellen we de juiste deurenstaat samen. We hebben maar één einddoel en dat is een verstandige bouw.

Werkvoorbereiding
Burghouwt is dé specialist in het secuur opstellen van een deurenstaat en hang- en sluit werkstaat en het digitaal inmeten. We werken uiterst nauwgezet.

Planning
Wij plannen ons werk rondom dat van jou. We werken standaard snel, maar doen er een tandje bij als er haast geboden is. Bij leveringen zorgen we dat overige projectactiviteiten nergens overlast van ondervinden.

Productie
In samenwerking met gekwalificeerde partners zorgen wij, als jij dat wenst, voor complete deuren met hang&sluitwerk, scharnieren, sloten, garnituren en valdorpels.

Afhangen en afmonteren
We leveren pas op als alles afgehangen, afgemonteerd en gecontroleerd is. Jij hoeft dus niks meer te controleren.

Service en onderhoud
Burghouwt staat voor excellente service en onderhoud.

Focus op eindgebruik

Of we nu het bedieningsgemak en de gebruiksintensiteit analyseren, een sleutelplan maken of de vluchtwegen en geluids- en hygiënebeheersing bepalen; wat we ook doen, we leggen de focus altijd op de eindgebruiker. Uiteraard houden we rekening met de wettelijke eisen rondom belangrijke functies als inbraak- en brandwering en veiligheid- en energieprestaties. Elk gebouw en elke ruimte vraagt tenslotte om een eigen oplossing. Het is aan ons om de verstandigste oplossing aan te reiken. Dat is Deurenconcept op de Burghouwt manier.

Verstandige keuze. Omdat...

Alle deuren van je project compleet opgeleverd? Met Burghouwt kun je rekenen op:

 • Het beste in hang- en sluitwerk + deuren
 • VCA gecertificeerd
 • Politiekeurmerk Veilig Wonen
 • Service en ondersteuning

Extra verstandig

Wist je dat aannemers en timmerfabrikanten onze service en nazorg bijzonder handig vinden? Omdat we ook na het afhangen periodiek kunnen controleren, zijn zij verzekerd van een tevreden klant. En blijkt er iets niet goed? Dan zorgen we voor vervanging of reparatie. Burghouwt zorgt dat alle projectdeuren in goede en veilige staat zijn én blijven. Dat is de basis van duurzaamheid.

We dragen o.a. zorg voor het goed functioneren van:

 • Draaiende delen
 • Scharnieren, sloten, garnituren en grepen
 • Valdorpels en deurdrangers

En eventueel ook voor:

 • Instellingen van deuren
 • Smeren van sloten, cilinders en scharnieren
 • Onderhoud van brandwerende strippen in deuren en deurnaalden
 • Opnemen van beschadigingen en het doen van reparaties

Zet ons aan de slag

Wil je eens een gesprek over wat wij je uit handen kunnen nemen? Of eens een vergelijkende prijs en advies opvragen? Aarzel niet en bel gerust, 026 3684242.