Centor Vouwdeuren

Centor Vouwdeuren

Stel je voor hoe het is om een tuindeur te openen zonder kozijn, deurpost of steunpilaar die het uitzicht blokkeert. Dat is het Centor-gevoel. Door de harmonica-vouwwijze van de superieure deuren, duw je de volledige pui gewoon opzij om te genieten van een panoramisch uitzicht, thuis of op de zaak. The next generation uitzicht; zonder de beperkingen van traditionele oplossingen:  
  • een naadloze doorgang van binnen naar buiten
  • veiligheid: hoge mate inbraakwerendheid
  • comfort, wind- en waterdicht
  • gebruiksgemak, geruisloos en lichte bediening

Ervaringen van anderen

Heb je ideeën over het verbeteren van een leefruimte? Interieur en exterieur staan met elkaar in verbinding door Centor vouwdeuren, omdat de volledige gevel naadloos geopend wordt. De ervaringen zijn steevast overweldigend; een gevoel van complete vrijheid en ruimte. Meer voorbeelden van projecten vind je via de website van Centor vouwdeuren.

Deugdelijk, veilig en kwalitatief

De hoogwaardige vouwdeuren zijn toepasbaar in buitengevels of als scheidingswand binnen en kunnen zowel naar binnen als naar buiten vouwen. Je hoeft dus geen concessies aan het interieur te doen.

En of je er nou een snelle blik op werpt of met samengeknepen ogen de afwerking beziet, Centor vouwdeuren zijn van superieure kwaliteit, van materiaalsoorten als rvs en hout. De hoge kwaliteit zit bovendien in de wijze waarop zorggedragen is voor de onderhoudsvrije en stijlvolle geleiding. De vouwdeuren zijn veilig, waterdicht en inbraakwerend door de combinatie van innovatief design en robuuste materialen. Bovendien zijn ze ontworpen met een hoge mate van nastelbaarheid. Een prachtig én functioneel design.

Centor vouwdeuren kunnen in vrijwel alle omstandigheden worden toegepast. Afhankelijk van uw situatie kiest u voor een bovenhangend of onderrollend systeem. 

Centor geeft ruimte aan

  • woning
  • utiliteitsbouw
  • winkeltoegangen
  • horeca
  • kantoor

Verstandige keuze omdat..

Centor biedt een superslimme en mooie oplossing. Die combinatie van kwaliteit en esthetiek maakt dat wij volledig achter dit product staan. Daarnaast is het praktisch, omdat het systeem bovenhangend of onderlopend geïmplementeerd kan worden. En we zijn niet de enige die enthousiast zijn. Centor won niet voor niets de Reddot Design Award.

Burghouwt is importeur van Centor in de Benelux. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Een Centorpui monteren? Geen probleem