Glaszetter / Schilder

Glaszetter / Schilder

Waarom je bij Burghouwt beter af bent

Je bevindt je in een veranderende markt waarbij duurzaamheid, verbeteringen van de luchtkwaliteit en specifieke vragen van consumenten om aan te voldoen aan de orde van de dag zijn. En van al die producten die je dagelijks aankoopt; waarom de ventilatieroosters bij Burghouwt aanschaffen? Omdat je snel en makkelijk bestelt op onze gebruiksvriendelijke webshop. Maar er is meer.

3 redenen om voor Burghouwt te kiezen

Renovatiespecialist

Bij de renovatie van oudere woningen of kantoren worden veelal de kozijnen en technische installaties vernieuwd. Toevoer en afvoer op elkaar afstemmen heeft in deze alleen maar voordelen. Bij ons krijg je een sluitend totaaladvies waar jij en de aannemer baat bij hebben.

De markt vraagt om verstand

De gevolgen van de crisis van de afgelopen jaren zijn lage marges en faalkosten. Maar de markt verandert en vraagt nu om verstandige bouw. Om productkennis, meegaan naar de bouw, efficiëntie, ketensamenwerking en duurzaamheid. Burghouwt ondersteunt je met het beste ventilatieplan, want wij zijn specialist op de aansluiting van toevoer én afvoer. Het complete plaatje dus.

 

Wij maken jou sterker

We brengen innovaties onder de aandacht en houden je op de hoogte van nieuwe regelgeving en interessante projecten. Schrijf je in voor de nieuwsbrief. En we geven workshops en opleidingen voor het maken van ventilatieberekeningen. Neem contact met ons op om een datum te plannen!

147 nieuwbouwwoningen optimaal ventileren

147 nieuwbouwwoningen optimaal ventileren

Aannemer Roosdom Tijhuis testte vier verschillende ventilatiesystemen voor dit grote nieuwbouwproject en Duco werd uiteindelijk gekozen. Naast een goede prijs-kwaliteit verhouding bood Duco:   als enige leverancier een wired oplossing

Lees meer
Renovatie ventilatiesystemen

Renovatie ventilatiesystemen

145 woningen Het Broek in Arnhem Aannemer van het project was Jacobs Beheersbaar Onderhoud uit Elst. Zij schakelden Burghouwt in voor het maken van een verstandige, afgestemde ventilatieoplossing voor afvoer

Lees meer

Aanraders

Centor Vouwdeuren

Centor Vouwdeuren

Stel je voor hoe het is om een tuindeur te openen zonder kozijn, deurpost of steunpilaar die het uitzicht blokkeert. Dat is het Centor-gevoel. Door de harmonica-vouwwijze van de superieure

Onze basis

Verstandig bouwen is een optelsom van zaken of ideeën die bijdragen aan een goed bouwwerk of een duurzame manier van werken. Soms generiek, soms situatie specifiek. Burghouwt maakt verstandig bouwen mogelijk. Dat kan zitten in het gebruiken van het juiste materiaal en het geven van een goed advies, maar vaak zit het in de combinatie van beide. Zelf wérken we verstandig. Met verstandig kiezen we voor de lange termijn; een sterk of duurzaam bouwwerk of een lange relatie.