3 waarden van Burghouwt

3 waarden van Burghouwt

Gemak in bestelling en bezorging, grote voorraad en een scherpe prijs-kwaliteit verhouding; je kunt erop rekenen dat we deze zaken altijd op orde hebben. En toch kiezen onze klanten ook om andere waarden voor Burghouwt.

Wat zijn deze 3 waarden en hoe pluk jij daar de vruchten van? Lees verder en ontdek wat “Bouw verstandig. Samen met Burghouwt” voor jou betekent.

Duurzame relaties

Mensen zijn onze absolute nummer één. Of het nou gaat om klanten, partners of medewerkers. Zo maken we het échte verschil:

We kennen je bij naam

Bij ons familiebedrijf is zakelijk én menselijk de standaard. Geen ingewikkelde contracten of voorwaarden, maar simpel, prettig en met gezond verstand. Bij die losse sfeer voelen onze klanten en mensen zich thuis. Het duurt bij ons niet lang voor je bij je voornaam wordt genoemd.

Gedreven medewerkers

Alle mensen van Burghouwt zijn gedreven om je te adviseren en te faciliteren rondom verstandig bouwen. Deze waarde wordt in onze hele organisatie gedeeld. Wij kiezen voor ervaren, specialistische medewerkers en leeftijd is daarbij onbelangrijk. Om die reden kan ieder van ons veel vrijheid en verantwoordelijkheid aan en dat komt onze kwaliteit ten goede. We zijn samen verantwoordelijk voor jouw tevredenheid. We kijken verder dan onze neus lang is en weten wanneer we moeten doorvragen.

Wij hebben geen leveranciers

We hebben ze natuurlijk wel, maar beschouwen hen als partners. Ze zijn ons verlengstuk en de relatie die we aangaan is hecht en duurzaam. Daardoor kunnen we een stap extra voor je zetten, op het gebied van levertijd, aflevering, advies of innovatie. Stel, je wil een product graag anders hebben dan standaard, dan staan wij voor je op om dit te bespreken. Op die manier staan we aan de start van innovaties.

Wij maken je sterker

Hoe vaak heb je advies nodig van een specialist? De vragen uit de markt veranderen en worden steeds individualistischer en specifieker. Wij bereiden je voor met deze drie slimmigheden:

 

Hoever kan kennis je brengen?

Ken je het domino-effect? Dat de calculatie niet secuur en accuraat was, waardoor vervolgtrajecten schade opliepen? De basis moet goed zijn en een goede calculatie is wat waard. Dat is de reden dat het projectbureau van Burghouwt veel tijd steekt in het maken van berekeningen en het selecteren van producten en diensten. En daarna verzwakt onze aandacht niet. We blijven scherp, stellen kritische vragen en geven advies; alles om jou vooruit te helpen.

Bekende en onbekende merken

De producten en merken in onze winkel zijn stuk voor stuk van goede kwaliteit. Je mag van ons een kritische selectie verwachten. Het zijn veelal gerenommeerde merken. En toch komt het regelmatig voor dat we een onbekend product of merk in ons assortiment opnemen omdat het een bijzondere innovatie of een goede toevoeging aan het bestaande assortiment is. Wat we ook beslissen, we gaan bedachtzaam met ons produkten- en merkenbeleid om, zodat jij er klakkeloos van op aan kunt.

Zeker weten op de hoogte

Burghouwt houdt je op de hoogte van nieuws, nieuwigheden of interessante bouwmaterialen die het werken sneller of beter maken. Het is ons streven om jou goed onderlegd te laten werken. Daarnaast verzorgen we workshops waarmee je je kunt specialiseren op een bepaald vlak.

Wil je ook niks missen van ontwikkelingen, interessante producten of aanbiedingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

We helpen je vooruit

Een machine die stil ligt. Een specifieke vraag van je klant. Het verduurzamen van een proces. Wil je weten hoe we bijdragen?

Inspiratie en innovatie

We zoeken naar ideeën en materialen die jouw werk makkelijker, beter of efficiënter maken. We volgen ontwikkelingen in Nederland én het buitenland en we schromen niet om de materialen te gaan bekijken en te importeren.

Elke maand ontvangen geïnteresseerden onze nieuwsbrief over ontwikkelingen in bouwmaterialen, tips om verstandig of duurzaam te bouwen, bouwproducten die iets toevoegen aan de markt en workshops over bijvoorbeeld duurzaam luchtdicht bouwen of elektronisch sluiten.

Ondernemend

Duurzaam werken, slim voorraadbeheer, kostenbesparend werken, samenwerken in de keten en goed opleveren. Allemaal zaken waarmee onze klanten bezig zijn en wij dragen bij. Zo bedenken we concepten en zorgen we voor verstandige processen, denk aan container op de bouw,  ketenintegratie en nazorg op- en naast de bouw. Soms zijn we een grote schakel in het proces, soms een kleine en altijd een die gesmeerd loopt.

Voor een betere wereld

Met passie dragen we bij aan het beter maken van de wereld. Onder het motto alle beetjes helpen, proberen we op allerlei manieren kleine en grote veranderingen door te voeren. Dat zit ‘m in onze handelingen op kantoor, het aanbieden van producten die duurzamer zijn, het slim omgaan met transport en nog veel meer. Lees meer over de stappen die we maken rondom duurzaamheid.

Renovatie ventilatiesystemen

Renovatie ventilatiesystemen

145 woningen Het Broek in Arnhem Aannemer van het project was Jacobs Beheersbaar Onderhoud uit Elst. Zij schakelden Burghouwt in voor het maken van een verstandige, afgestemde ventilatieoplossing voor afvoer

Lees meer
147 nieuwbouwwoningen optimaal ventileren

147 nieuwbouwwoningen optimaal ventileren

Aannemer Roosdom Tijhuis testte vier verschillende ventilatiesystemen voor dit grote nieuwbouwproject en Duco werd uiteindelijk gekozen. Naast een goede prijs-kwaliteit verhouding bood Duco:   als enige leverancier een wired oplossing

Lees meer