Sander Kruys

Sander Kruys

“Dat Burghouwt een familiebedrijf is waar persoonlijk contact belangrijk is, merkte ik gelijk. Tijdens mijn sollicitatie ging het vooral over mijn hobby’s en daarna heb ik een rondleiding gehad. Wanneer ik aan mijn familie en kennissen over Burghouwt vertel, heb ik het vooral over de goede service, maar ook over mijn baas. We hebben recessie gehad en mochten allemaal blijven. Het is mooi hoe dat verlopen is. Er is een bepaald vertrouwen van beide kanten.

Bij Burghouwt heb ik van alles gedaan: orders picken, chauffeuren, cilinders maken, aan de balie meelopen en reparaties verzorgen. De combinatie tussen reparatie en verkoop vond ik het leukst. Toen er een grote kans voor me vrijkwam ben ik naar de werkplaats gegaan.

Wanneer ik zie dat er een cursus is bij een leverancier, geef ik mezelf op. Van cursussen en producttrainingen leer ik veel. Het meeste leer ik van klanten. Ik vind het leuk om klanten als vriend te zien, van hen krijg ik energie. Zij werken met het product en kunnen mij veel vertellen. Je krijgt meer plezier in je werk wanneer je weet met welke producten je werkt. Ook mijn collega’s brengen me veel werkplezier.”

Sander Kruys (37), 10 jaar bij Burghouwt.